rygga hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/10 kl 13.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayern München inledde med storseger mot tufft motstånd i form av Atlético Madrid, 4-0 slutade det mötet

  • Lokomotiv Moskva har haft det tufft i Champions League, laget har släppt in minst två mål i sex raka CL-matcher

  • Bayern München följde upp sin seger mot spanjorerna med 5-0 mot Frankfurt, där Lewandowski stod för hattrick

  • Lokomotiv Moskva kryssade sin match mot Salzburg och har sedan dess förlorat en ligamatch på hemmaplan mot ett bottenlag i ryska ligan

  • Bayern München har gjort sjutton mål framåt på fyra matcher sett till Bundesliga och Champions League

En omöjlig uppgift?

Ett kryss i första gruppspelsmatchen för ryska Lokomotiv Moskva var kanske inte riktigt det man hade hoppats på med tanke på det övriga motståndet i gruppen. Den tidiga avsparkstiden på tisdag välkomnar man de regerande mästarna Bayern München, och här är det inte mycket som talar för ryssarna. Efter sitt kryss mot Salzburg spelade man hemmamatch i det inhemska seriespelet mot ett bottenlag, en match man till slut förlorade med 2-1. Ingen optimal form att ha med sig till ett möte av den här kalibern.

Här tror jag siffrorna kan komma att rinna iväg. Bayern visade sig visserligen mänskliga när man för några veckor sedan föll mot Hoffenheim hemma i Tyskland, men sedan dess har man hoppat rakt tillbaka på vinnarspåret och man öser alltjämt in mål. Moskva å andra sidan har som sagt inget fint facit i CL, där man nu släppt in minst två mål i sex raka matcher i turneringen.

Vinner komfortabelt

De regerande mästarna rivstartade sin resa i säsongens Champions League med att besegra ett svårspelat Atlético Madrid med 4-0. Det är inte ofta vi ser spanjorerna förlora med sådana siffror, men samtidigt förvånar inte resultatet. Bayern är Europas överlägset bästa lag och det verkar aldrig ta stopp för Flick och hans gäng. Inför mötet mot Moskva har Bayern gjort sjutton mål på fyra matcher sett till ligaspelet och Champions League, där man nu senast förnedrade Frankfurt med 5-0 på resultattavlan. Lewandowski hattrick.

Att Bayern nätar i båda halvlekarna ska inte vara några som helst problem för tyskarna, här ska man bara städa av sitt motstånd och hämta tre komfortabla poäng och en förbättrad målskillnad. Räknar med full fart framåt från minut ett från Bayerns sida, med en massa utdelning. Man spelar mot ett formsvagt Moskva samtidigt som man själva kör över allt som står i ens väg.

Speltips.se ger tipset:

rygga hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/10 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.