X2 i första halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/10 kl 09.28

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Porto har endast vunnit en av deras fyra senaste matcher.

  • Nyckelspelaren Alex Telles lämnade Porto för engelska Manchester United nyligen. Han har varit lagets främsta spelare under de närmaste säsongerna och lämnar ett stort tomrum bakom sig.

  • Olympiakos höll nollan i första gruppspelsmatchen mot franska Marseille.

  • Olympiakos är oerhört stabila i försvarsspelet. De har endast släppt in ett mål på fyra ligamatcher.

  • Porto var totalt chanslösa när de ställdes mot engelska Man City i CL-gruppspelet, matchen slutade med 3-1 till Citys favör,

Formsvacka efter nyckelspelarens uttåg

Under tisdagen är det äntligen dags för det berömda Champions League-gruppspelet igen. Trots de publikfria arenorna bidrar Champions League-spelet alltid till en väldigt stor spänning. Att vinna den världsberömda turneringen ligger högst upp på listan hos många fotbollsspelare tillsammans med ett VM-guld. Undertecknad har valt att rikta in sig på tillställningen mellan Porto och Olympiakos.

Porto är en av Portugals främsta klubbar genom historien. Flest titlar har Benfica men det var just Porto som vann titeln förra säsongen. Porto gick segrande ur ligasäsongen med fem poäng ner till tvåan Benfica. Men klubbarna har bytt roller nu under upptakten av den nya ligasäsongen. Det är nämligen Benfica som hittas högst upp i tabellen, de har dessutom spelat en match mindre än Porto. De sistnämnda har en liten formsvacka bakom sig där laget gick vinstlösa i tre raka matcher. I de tre matcherna är CL-mötet mot Manchester City inkluderat – en match som Porto var totalt chanslösa i och slutresultatet skrevs till 3-1. Nyckelspelaren Alex Telles har lämnat till engelska Manchester United och därmed lämnat ett tomrum bakom sig. Han har varit hemmalagets främsta spelare under de närmaste säsongerna. Vi tror att Porto kommer föra matchen under men Olympiakos spikar igen i första halvlek.

Stabilt försvarsspel

Gästerna Olympiakos är likt hemmalaget Porto även dominanta i sin inhemska liga. Olympiakos spelar till vardags i den grekiska högstaligan vid namn Super League. I Super League står kampen om ligatiteln främst mellan klubbarna PAOK och Olympiakos. De sistnämndas storhet kan förklaras med deras 45 ligatitlar under historiens gång. Men nu tillbaka till nutiden, Olympiakos har tre vinster och  en oavgjord efter fyra spelade ligaomgångar.

En vinst i nästa ligamatch skulle betyda att klubben går upp i ligaledning med en bättre målskillnad än Aris. Olympiakos fick sig även en bra start i Champions League-gruppspelet den här säsongen. Gästerna ställdes mot franska Marseille i första gruppspelsmatchen, ett möte som var väldigt avslaget. Det var en händelsefattig tillställning som Olympiakos förvandlade till en stark trepoängare i matchens slutskede. Inhopparen Ahmed Hassan klev fram i den 91:e matchminuten och satte det oerhört viktiga 1-0 målet till grekernas favör. Olympiakos har främst visat upp en grym defensiv under den närmaste tiden. De har släppt in ett mål på fyra ligamatcher och höll även nollan mot Marseille senast. Vi tror att deras solida försvarsspel håller tätt i den första halvleken mot Porto. Gästerna sitter redan i en bra sits i gruppen och kan därmed fokusera på att hålla tätt under matchens inledning.

Speltips.se ger tipset:

X2 i första halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/10 kl 09.28

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.