Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolverhampton möter ett lågt stående Tottenham på hemmaplan, kan få en hel del boll här.

  • I gästerna har vi Harry Kane och Heung-Min Son som kan bidra till mål framåt tidigt, vilket skulle vara ett bra senario för spelet.

  • Spelet Över 48.5 passningar för Moutinho är över hans snitt, men det kan bli en bra matchbild för spelet här – samt att han löst det i fem raka.

  • Joao Moutinho löser spelet i fem raka matcher.

  • Senaste fem matcherna: (55, 54, 65, 51, 78) lägg till att 65 passningar kom mot Liverpool. Han spelar 90 minuter i samtliga.

Klarar sig utan Raul

Wolverhampton klarar sig fortfarande utan stjärnan Raul Jimenez, vilket är ett tungt tapp på det stora långa. Nu har man visserligen en förlust i ryggen här, men senaste hemmamatchen övertygade man kraftigt i segern mot Chelsea. Ett sent avgörande den gången och nu går man för ytterligare en seger mot ett tippat topplag. Laget har ett väldigt tufft spelschema på det sättet att man möter väldigt bra lag framöver och även innan den här matchen. Nu väntar Tottenham, ett lag som under Mourinho har anpassat sig efter ett lågt försvar och snabba omställningar. Det bidrar också till mindre bollinnehav på det sättet.

Wolves har goda möjligheter att ta en pinne eller tre här, om det stämmer för laget. Tottenham har stått för en hel del bra matcher den här säsongen, men trots det är man kritiserade för att man spelar tråkigt, något som inte gett samma utdelning den senaste tiden.

Mitt spel grundar sig på att jag tror att Wolverhampton klarar av motståndet väl här och att man kommer ha en del boll. Ovan tog ni också del av statistik till spelet.

Tuff bortamatch

Tottenham firar jul som sexa i ligaspelet, en placering som blivit sämre på den senare tiden då man låg väldigt bra till tidigare under säsongen. Nu är läget allt mer kritiskt än tidigare och formen går upp och ner. Det gör att det blir lättare att såga en tränare som Jose Mourinho, som tagit sin spelidé till fullo hos Tottenham, med sitt låga försvar och, för många, tråkiga spelsätt. Det är en match som man ställs på prov i riktigt ordentligt då det är en bra värdemätare inför fortsättningen. Vart står man just nu?

Tottenham kommer från en sviktande form och en förlust mot Leicester i senaste ligamatchen. Då hade man stora problem med mycket och det fanns ingen fungerande spelidé. Kane och Son behöver som vanligt prestera på topp, för någon kavalkad i målchanser kommer man inte skapa mot svårspelade Wolves på bortaplan.

Speltips.se ger tipset:

Moutinho över 48.5 passningar hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.