Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lördagens batalj är Lazios tredje match inom loppet av sju dagar. Undertecknad tror vi får se ett slitet bortalag med väldigt trötta ben.

  • Bologna är obesegrade i deras tre senaste ligamatcher.

  • Spelet har suttit i tre av Lazios fyra senaste matcher.

  • Lazio kommer senast ifrån en 1-4 förlust mot Bayern München.

  • Spelet satt i deras senaste inbördes möte.

Obesegrade i tre raka

Det är som sagt Bologna som tar emot tabellsexan Lazio under lördagskvällen. Hemmalaget kommer till matchen med en rejäl fördel, nämligen en betydligt längre vila än gästerna Lazio. Bologna har haft hela sju dagar till att återhämta sig från senaste ligamatchen mot Sassuolo. Hemmalaget som är ledda av tränaren Mihajlovic, hittas på en stabil tolfteplats för tillfället.

Bologna vilar tryggt i mitten av Serie A och har för stunden ett bekvämt avstånd ner till själva bottenstriden. Hemmalaget har gått obesegrade i deras tre senaste ligamatcher där en 0-3 vinst mot Parma är inkluderad. Målvakten Lukasz Skorupski har varit briljant mellan stolparna. Polacken har stått för flera avgörande insatser och gör sällan några rejäla misstag. Vi tror att Bologna löser minst oavgjort i halvtid när de ställs mot ett hårt matchande Lazio!

Tre matcher på sju dagar

Som vi tidigare nämnde är gästerna Lazio inne i ett tufft spelschema just nu. Den italienska storklubben ställdes nyligen mot Bayern München i Champions League-slutspelet, en match där Lazio fick sig en rejäl läxa. Mästarna Bayern München visade prov på en belönande effektivitet som straffade Lazio-försvaret rejält. Slutresultatet skrevs till 1-4, därmed måste Lazio göra något spektakulärt i returmötet ifall cupdrömmen ska leva vidare.

Under lördagen väntar ytterligare en match för Lazio, men denna gången i ligaspelet. Mötet mot Bologna är deras tre match inom loppet av endast sju dagar. Det är alltså inte konstigt om Lazio-spelarna kommer till lördagen med trötta ben. Tränaren står inför ett dilemma om han ska fortsätta med den starkaste möjliga elvan, eller ifall han ska rotera för att få in lite piggare ben. Det täta matchandet ser vi i alla fall som en fördel för hemmalaget Bologna. Spelet har suttit i tre av Lazios fyra senaste matcher dessutom!

Speltips.se ger tipset:

1X i halvtid hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/2 kl 08.38

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.