Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Verona har vunnit majoriteten av sina hemmamatcher den här säsongen – med endast tre förluster på elva matcher

  • Juventus vann visserligen sin senaste match, men innan dess hade man förlorat mot såväl Porto som Napoli

  • När lagen möttes i höstas på Allianz slutade mötet oavgjort, 1-1

  • Verona har gjort fyra mål på två matcher inför matchen

  • Verona gör en riktigt bra säsong med sin niondeplats i tabellen

Hittar nätet!

Hellas Verona gör det riktigt bra i Serie A – inte minst med tanke på att man flyttades upp till det italienska finrummet inför förra säsongen. I skrivande stund ligger man på en niondeplats i tabellen, inte allt för långt bakom storlagen. Tuff match väntar när man gör sig redo inför helgens drabbning mot Juventus – det hade dock inte förvånat om man tog poäng. Verona fick med sig ett oavgjort resultat på Allianz tidigare under säsongen efter 1-1, och den här gången spelar man på hemmagräs. Verona har ett väldigt fint hemmafacit den här säsongen, där man vunnit majoriteten av sina matcher och endast förlorat två av elva möjliga.

Formen är helt okej, men den hade kunnat vara bättre. Verona har blandat och gett en del på sistone. De två senaste matcherna har slutat i en vinst och ett kryss, noterbart är då att man producerat fyra mål under perioden. Har svårt att se Juventus hålla nollan här och vi bjuds onekligen på ett väldigt fint odds i att Verona hittar nätet.

Viktig seger senast

Juventus ligger alltjämt bakom Milano-lagen i Serie A. Ska man fortsätta sin långvariga titelsvit måste man vinna den här typen av matcher och varje omgång framöver kan nästan bli avgörande. Returen mot Porto i Champions League spelas inte förrän nionde mars, så Juventus har råd att satsa fullt ut på ligaspelet nu och först ut är Verona. Juventus tog en väldigt viktig seger mot Crotone senast, men här väntar betydligt tuffare motstånd och jag tror knappast den här matchen kommer bli lika ensidig. Juventus går in som favoriter, såklart, men man lär stöta på problem.

Utöver vinsten mot Crotone har Juventus förlorat två raka matcher mot Napoli och Porto, så man kommer heller inte med någon superbra form eller någon vinstsvit.

Mitt spel blir att Verona gör minst ett mål, ett spel som liras till fullt godkända 1.57 gånger pengarna.

Speltips.se ger tipset:

verona över 0,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/2 kl 13.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.