Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hemmalaget Ruh Brest är nykomlingar och tog en överraskande stark seger i premiären.

  • Nykomlingarna slog fjolårsfyran Dinamo Minsk på bortaplan i premiären.

  • Två fina premiärer visar formen, en form som kan bidra till att detta blir ett målrikt och fint möte!

  • Även BGU Minsk stod för en mycket imponerande premiär, när man besegrade självaste BATE Borisov med 3-1.

  • Spelet satt i Minsks premiärmatch.

Perfekt start

Ruh Brest lyckades besegra fjolårsfyran Dinamo Minsk i premiären. Det gjorde man på bortaplan, vilket gör segern snäppet finare. Nu väntar nästa lag från Minsk, nämligen ett av de sämre (BGU Minsk), som slutade i bottenskiktet förra säsongen. Ett lag som man skall kunna stå emot, men som även dom inledde starkt, om inte ännu starkare än nykomlingen. Det här kommer bli en mycket intressant match att följa, då den är mycket oviss på förhand. Här kan det gå lite hur som helst – då båda verkar vara inne i ett bra skede som startade säsongen mycket lovande. En nykomling, mot en som vill sikta högre än förra säsongen.

Ruh Brest imponerade kraftigt och slog Dinamo Minsk i premiären. Förra säsongen tog man sig upp från andra divisionen genom att man kom trea, och fick kvala. Når man samma prestation som senast finns det goda möjligheter på att den korta succén blir en match längre!

Oerhört stark premiäromgång

WOW (!) är ordet för att beskriva BGU Minsks premiär på hemmaplan mot landets stora lag, Bate Borisov. Efter två snabba mål från hemmalaget, stod det helt plötsligt 2-0 efter dryga 35 minuter, ett resultat som höll i sig till paus och som sedan blev 2-1, innan den utländske stjärnspelaren Bakic satte 3-1 och punkterade matchen. Imponerande start på säsongen av Minsk-laget, som förra säsongen slutade i bottenskiktet. Oklart hur högt man satt ribban den här säsongen, men premiären talar gott för framtiden. Nu väntar dessutom en nykomling, som även dom imponerade i premiären, men som besitter några klasser sämre nivå än tidigare motstånd.

BGU Minsk imponerade i premiären och slog som sagt självaste Bate Borisov, en seger som säger en hel del om vad man kan. Här tror jag att man blir starka, mot en nykomling som fått lite för mycket luft efter premiären. God chans på poäng, stor chans på mål!

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.