Axel Olsson|26 april, 2024, 11:01

Jag väljer att spela på Bruno Fernandes gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fernandes är stekhet just nu. Sju mål på fem matcher.

  • Burnley har släppt in mål i 16 raka ligamatcher.

  • På senaste har Man United varit klart bättre i offensiven än defensiven.

  • Fernandes tar hand om straffarna.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stjärnan visar vägen

Även om den här säsongen har varit en besvikelse på många olika vis, har Man United fortfarande en chans att säkra en plats i topp 6. En stark ligaavslutning och en möjlig cuptitel mot Man City hade absolut blivit ett plåster på såren. Efter några sämre resultat var Manchester United tillbaka i vinnarspåret med en 4-2 seger mot Sheffield United. Sett till hur matchen utspelade sig var Man United dominanta och det var offensiven som visade vägen. Hemmalaget har varit klart bättre i offensiven än defensiven under den närmaste tiden.

De har iallafall fått igång målskörden igen, även om vissa resultat har varit en besvikelse. Nu på slutet har Bruno Fernandes hittat tillbaka till den efterlängtade målformen som han visat under tidigare år. Han har varit stekhet med sju mål på fem matcher. Portugisen var briljant mot Sheffield United och nu möter Manchester United ännu ett bottengäng. De förväntas vara det spelförande laget och Fernandes är inne i ett bra flow nu. Med hans fina målform och ansvar för eventuella straffar, finns där en bra chans att han förlänger den fina målsviten.

Hoppet lever

Burnley ger inte upp – de har fortfarande en chans att säkra det livsviktiga Premier League-kontraktet. Kompanys gäng har varit uträknade av många, men de har bara tre poäng upp till säker mark. De har dock ett tufft schema som väntar med matcher mot Manchester United, Newcastle och Tottenham. Men de är också medvetna om att Nottingham Forest väntar i den sista matchen, laget som just nu befinner sig ovanför strecket.

Med ett par poäng i dessa tuffa matcherna kan det alltså leva i allra högsta grad inför sista omgången. Burnley har ryckt upp sig mot slutet med knappa en förlust i deras sju senaste matcher. Även om poängskörden blivit bättre, har de fortfarande bekymmer med att spika igen bakåt. Kompanys gäng har släppt in mål i 16 raka ligamatcher och det ställer krav på offensiven. Gästerna har fått en längre vila inför lördagen och kan säkert skapa lite oroligheter för Man United-försvaret, men det blir nog ingen hållen nolla på Old Trafford.

fotboll, premier league
|
units: 1/5 - spelstopp: 16:00
Manchester United - Burnley
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.