Inför mötet mellan FC Emmen och ADO Den Haag väljer vi att rikta blickarna mot ett intressant hörnspel.

Match: Emmen-ADO Den Haag (Eredivisie) | Speltips: ADO 0-2 handicap hörnor | Odds: @1.52 | Units: 1/5 | Spelstopp: 20:00

Rygga till 1.52 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Hörnrika matcher

Hemmalaget Emmen huserade i nedre halvan av tabellen ifjol. Klubben tog sig upp i den nederländska högsta ligan efter en lyckad säsong 2017/2018. En 14:e plats som nykomling måste anses som en fullt lyckad säsong. Laget klarade sin ambition att stanna i högsta ligan och undvika en direktnedflyttning tillbaka igen. I skrivande stund hittas klubben i bottenträsket efter sju spelade ligamatcher.

Emmen har endast vunnit en av de sju inledande matcherna och åkt på hela fem förluster. Under fredagen tar laget emot ADO Den Haag som befinner sig en placering framför hemmalaget i tabellen. Vi väljer att hålla ett extra öga på hörnmarknaden inför denna bataljen. Emmens matcher har innehållit massvis med hörnor såhär långt. Hemmalagets matcher har det tredje högsta hörnsnittet i ligan. Det är endast Fortuna Sittards och Alkmaars matcher som har ett högre hörnsnitt. Spelet har suttit i hela sex av deras sju ligamatcher.

Har en växel till

ADO Den Haag reser alltså till JenS Vesting Arena under fredagen. En vinst skulle betyda att bortalaget klättrar upp i tabellen och ökar avståndet till bottenträsket. ADO Den Haag som slutade på en stark niondeplats ifjol har inte riktigt fått till det i upptakten av den nya säsongen. Klubben missade en playoff-placering med en ytterst liten marginal ifjol. Det är bara en tidsfråga innan ADO Den Haag hittar tillbaka till formen och börjar ta poäng återigen.

Men som sagt under fredagen är det ett hörnspel som är på agendan. ADO Den Haag skapade mycket hörnor med sin offensiva fotboll förra säsongen. Nu väntar svaga FC Emmen och vi tror att ADO Den Haag kommer föra matchbilden. Hörnspelet har suttit säkert i deras två senaste inbördes möten där ADO Den Haag har varit det bollförande laget. Klubben spelar med en 4-3-3 formationen med ganska offensiva ytterbackar vilket skapar mycket situationer ute på kanterna. Lagets högerback Aaron Meijers leder den interna assistligan såhär långt in på säsongen med sin känsliga fot. Spelet har även suttit i bortalagets två senaste ligamatcher.

Speltips: ADO Den Haag 0-2 hörnor handicap

Jag väljer att spela på ADO Den Haag 0-2 handicap hörnor. Ett spel som betyder att ADO startar matchen med två hörnor. Spelet rättas grönt om: ADO har flest hörnor. Båda slutar på lika många hörnor. Emmen endast har en hörna mer än ADO. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet har suttit i sex av FC Emmens sju senaste ligamatcher.

  • ADO Den Haag har löst spelet i deras två senaste ligamatcher.

  • Spelet har suttit säkert i deras två senaste inbördes möten.

  • ADO Den Haag spelar med en 4-3-3 formation och bygger gärna upp spelet på kanterna.

  • Emmens matcher har det tredje högsta hörnsnittet i ligan såhär långt.

Högst odds hittade jag 26/6 kl 14:00 hos Unibet som ger 1.52. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 1.52 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.