Under natten till fredag så tar obesegrade Green Bay Packers emot Philadelphia Eagles hemma på Lambeau Field. Hemmalaget hoppas på att ta sin fjärde raka vinst och jag tror att dem kommer lyckas med det!

Match: Green Bay Packers – Philadelphia Eagles (NFL) | Speltips: Green Bay Packers -2 (Asian Handicap) | Odds: @1.58 | Units: 3/5 | Spelstopp: 02:20

Rygga till 1.58 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Ett av ligans bästa försvar

Tittar man enbart på lagens resultatrad så är det lätt att tro att det kommer bli en enkel seger för Green Bay men Philadelphia´s 1-2 start visar inte riktigt hela bilden. Dem har nämligen drabbats av en rad skador på nyckelspelare däribland de båda wide receiversen Alshon Jeffery och DeSean Jackson som båda fortfarande är halvt skadade och är stora frågetecken inför matchen. Deras frånvaro har gett Mack Hollins extra mycket speltid då han spelade 75 av lagets 76 offensiva snaps i deras senaste match mot Detroit Lions, något han lär få göra även här. I just matchen mot Lions så förlorade man tillslut med 27-24 i en match som hade kunnat sluta annorlunda men som på grund av tappade passningar och turnovers slutade som det gjorde.

Det är saker som man kan få tillrätta på, men jag tror inte det blir så lätt när man nu möter ett ruggigt bra Packers försvar. Dem har tillåtit minst antal poäng i hela ligan förutom Patriots och dem är rankade etta i “forced fumbles”. Eagles gav upp två fumbles mot Lions, bådar inte gott när man möter de bästa laget i just den kategorin. Packers försvar är dessutom rankade trea i antalet sacks, något som “the Smiths” bidragit mycket med som jag berättar mer om i nästa stycke.

Offensiven har inte levt upp till förväntningarna

Green Bay är inte direkt kända för att spendera så mycket pengar under free agencyn men i år tog man in två spelare: Za´Darius Smith och Preston Smith som båda fick väldigt bra kontrakt och har verkligen visat sitt värde efter bara tre matcher i Packers tröjan. Tillsammans stod dem för fem sacks i vecka tre och dem två har fått namnet “the Smiths”. Eagles är rankade på den undre halvan i antalet tillåtna sacks och Packers duo lär vilja följa upp sin fina prestation senast även i den här matchen och om Eagles left tackle Jason Peters inte är 100% på tårna så kommer Carson Wentz finna sig själv på backen x antal gånger.

Packers är obesegrade såhär långt (3-0) men det har varit helt stabilt offensivt och man har inte levt upp till förväntningarna som fanns. Visst man har varit helt okej generellt och fått med sig segrarna och quarterbacken Aaron Rodgers har fortfarande inte stått för någon interception vilket alltid är ett plus. Men han har bara en passningsprocent på 61.3% och har fortfarande inte kastat över 250 yards i en match.

Aaron Jones har stått för tre touchdowns i sina två senaste matcher och den unga gruppen av wide receivers har gjort det som behövts i princip men man är en bit ifrån den höga standard som man satt på sig själva.

Jag tror att båda lagen kommer vara i slutspel när vi når januari men just nu i det här mötet så ser jag Packers som ett bättre lag. Man känns dessutom mer kompletta då man inte har lika mycket saker att jobba på som Eagles har samt att Eagles två bästa wide receivers mest troligt missar matchen.

Speltips: Green Bay Packers -2 (Asian Handicap)

Jag väljer att spela på Green Bay Packers -2 (Asian Handicap). Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Green Bay Packers är obesegrade såhär långt.

  • Spelet sitter i samtliga Packers tre vinster såhär långt.

  • Packers har vunnit de två senaste matcherna lagen emellan i NFL:s ordinarie säsong och spelet sitter i båda dessa matcher.

  • Packers försvar är ett av de bästa i ligan och “the Smiths” stod tillsammans för fem sacks i den förra matchen, Eagles är rankade i botten i kategorin antal tillåtna sacks. Det bådar inte gott för Philadelphia.

  • Eagles två bästa wide receivers lär missa matchen vilket är ett oerhört stort avbräck. Packers försvar kommer låsa deras springspel.

Högst odds hittade jag 25/9 kl 14:45 hos Unibet som ger 1.58. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.58 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.