Nykomlingarna Union Berlin har startat säsongen bättre än väntat. Det är självklart mycket tack vare vinsten mot giganten Borussia Dortmund under omgång tre. Nu väntar ytterligare en tuff utmaning när Frankfurt gästar Berlin – där vi tror att bortalaget löser vinsten, men säkrar upp med insatsen tillbaka vid kryss!

Match: Union Berlin – Frankfurt (Bundesliga) | Speltips: Frankfurt 0.0 | Odds: @1.675 | Units: 1/5 | Spelstopp: 20:30

Rygga till 1.675 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Nykomling

Union Berlin är nykomlingar i Bundesliga den här säsongen. Laget, med svenske Sebastian Andersson i laget, har startat säsongen på ett lovande vis. En halvdant och tråkig premiär har istället blivit vinst mot Dortmund och ett starkt hemmaspel. Efter segern mot Dortmund i omgång tre har det dock inte rullat in fler poäng. Berlin står på fyra poäng efter fem omgångar, ett okej facit för en nykomling som inte räknas vara bättre. Svenske Sebastian Andersson gör succé då han stått för tre av lagets fem mål den här säsongen. Andersson var uttagen i Janne Anderssons trupp senast och lär vara det om formen fortsätter.

Nu väntar nästa tuffa motstånd när fjolårssuccén Frankfurt gästar Berlin. Ett tufft motstånd, som man på förhand inte skall slå. Berlin har dock blandat och gett mycket och visat, i och med Dortmund-segern, att man kan hota alla lag i ligan. Här är en klasskillnad mellan lagen som är värd att nämna, trots skrällen mot ett ännu starkare Dortmund. Union Berlin skall vara ett starkt hemmalag, men här tror jag att man får det kämpigt. Ett starkt och skickligt Frankfurt kommer på besök, efter att man löst ett kryss mot Dortmund i förra omgången.

Stark poäng

Det var ett starkt Frankfurt som lyckades ta en pinne hemma mot Dortmund senast. Flytet fanns i Frankfurts vägar, när man i 88:e minuten fick ett självmål med sig. Ett snöpligt sådant, men i Frankfurts glädje mycket bra med en poäng därigenom. Man var hårt pressat i 90 minuter, men den starka försvarslinjen stod emot mycket bra. Man släppte dock två mål, något som inte är att skämmas över mot ett lag som Dortmund. Det är en offensiv fotboll som spelas och att man också lyckas göra två mål är ett styrkebesked för Frankfurt. Nya anfallsduon med Silva och Pacienca fortsätter producera och i matchen mot Dortmund var det Andre Silva som stod för ett mål utöver självmålet i slutminuterna.

Det är ett försvagat Frankfurt om man jämför fjolårets säsong med denna. Luka Jovic och Ante Rebic är självklart två spelare som saknas i år. Där har man lyckats få in två mycket lovande anfallare som ersättare och hittills är känslan att vi har mer att vänta. Lägg därtill att succémannen Bas Dost har anlänt i Frankfurt och hoppade in mot Dortmund senast, det återstår att se om han kan peta någon av de två andra alternativen. Frankfurt har startat säsongen okej och står på sju poäng efter fem omgångar. Självklart finns det mer att hämta och detta kan vara en match som passar Frankfurt utmärkt. En starkare trupp och uppställning överlag skall göra det. Ett tungt Frankfurt kan straffa nykomlingen hårt!

Speltips: Frankfurt 0.0

Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Historia kan ibland vara oväsentligt, men värt att nämna är iallafall att Union Berlin aldrig lyckats slå Frankfurt. (tittar tillbaka till -01)

  • Frankfurt har en betydligt vassare trupp än hemmalaget Union Berlin.

  • Frankfurt löste kryss mot Dortmund i senaste omgången och stod för en stark insats.

  • Union Berlin har förlorat sina två senaste matcher.

  • Jag tror att, trots vinsten mot Dortmund i omgång tre, Frankfurt är klassen bättre än Union Berlin om man kommer rätt in i matchen.

Högst odds hittade jag 26/9 kl 10:00 hos Bet365 som ger 1.675. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 1.675 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.