Match: AIK-Häcken | (Allsvenskan) Speltips: AIK | Odds: 1,60 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

AIK har sett riktigt bra ut i en del av matcherna på slutet, bjuder man upp till dans även idag?

AIK har gjort en stark säsong rakt igenom men får ändå se sig besegrade utav Malmö FF trots att det återstår tre omgångar. Inget lag i Allsvenskan kan jämföra sig med det spelarmatrialet och framförallt budget som skåningarna har, även om inte det betyder allt. AIK ligger just nu på en tredjeplats, endast tre poäng bakom Norrköping på andraplatsen, det ska dock tilläggas att det inte har någon betydelse vilken plats de slutar på. Topp tre är redan säkrat och det betyder att man är klara för Europa League nästa säsong men sen tror jag man vill avsluta fint inför sina hemmasupportrar. Man har vunnit mycket på slutet, Norrköping 6-0, Djurgården 3-0 och Östersund 2-0 för att nämna några av segrarna. Om man bortser från förlusten senast mot Göteborg så har det sett riktigt stabilt ut.

Häcken som såg bra ut på försäsongen har haft en värdelös säsong och kommer sluta i mitten på tabellen, med andra ord har man absolut inget att spela för. Lägg därtill att formen inte är bra alls, fyra raka utan seger och bl.a poängtapp mot Kalmar samt Jönköping. Jag tror man får det väldigt tufft ikväll och frågan är hur motiverande man är en torsdag uppe i Stockholm?

Det här ska bara AIK greja utan större problem, man ser riktigt starka ut och möter ett lag som inte vunnit på fyra matcher. Dessutom så har man hemmaplan vilket alltid är en fördel och visst vill man väl bjuda publik på lite show? Jag testar raka ettan till 1,60x pengarna hos 10Bet!