Match: LA Lakers-Houston Rockets (NBA) | Speltips: Houston | Odds: 1,40 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: 10BET

Som jag saknat NBA! Nattens utbud är riktigt brett, och ett möte jag fastnat för är mötet mellan LA Lakers och Hpuston Rockets. Måste säga att Houston ser riktigt intressanta ut den här säsongen, tvåan här ser riktigt stark ut.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Ny tränare i Houston är Mike D’Antoni, och det är inga frågetecken om hur spelet kommer se ut under säsongen – totaloffensivt. Kommer svänga vilt kring laget minst sagt, samtidigt som man kör offensivt för hela slanten kan man inte blunda för hur sårbara man är i defensiven. Då gäller det verkligen för offensiven med James Harden i spetsen att vara den avgörande skillnaden, vilket av allt att döma ser ut att vara coach D’Antonis matchplan. Under försäsongen spelade man hela sju matcher i rad där man gjorde minst 99 poäng.

Även Lakers har en ny tränare i form av Luke Walton. Senaste säsongen var en säsong att glömma för klassiska Lakers, en säsong som präglades av idel förluster och motgångar. Under den här säsongen gäller det att spela ihop laget för att på allvar utmana om play-off-platserna, dock är det en bit kvar dit. Man har talangfulla spelare som D’Angelo Russell och Jordan Clarkson för att nämna några, men det stora problemet är samspelet och hur det kommer att fungera. Man har helt klart en bit kvar upp till de stora hajarna.

Mot ett tokoffensivt Houston tror jag hemmalaget får stora problem med att hänga med poängmässigt. Houston har vunnit de sex senaste bortamatcherna mot Lakers, samt hela 16 av 21 matcher totalt sett. Jag plockar Houston utan att tveka, lycka till vid rygg!

Signa upp hos 10Bet