Match: Sundsvall-Göteborg | (Allsvenskan) Speltips: BLGM | Odds: 1,55 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: CherryCasino

Ny dag och nya möjligheter, kan Göteborg lösa tre poäng eller misslyckas man ännu en gång?

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Sundsvall har inte haft något roligt år i Allsvenskan och jag trodde för ett tag sedan att man skulle trilla ur men tack vare ett gäng poäng under de sista matcherna så ser man ut att klara sig. Faktum är att man just nu har tagit poäng i fyra raka matcher, något som inte hänt tidigare under säsongen om jag minns det rätt. En intressant sak är att man spelat BLGM i 6 av de 7 senaste matcherna men även många gånger innan dess.

IFK Göteborg har trots att man just nu ligger på en fjärdeplats återigen misslyckats, vilket betyder att man fortfarande endast har ett SM-Guld under 2000-talet samtidigt som många andra mindre föreningar har fler än så.
Det som varit utmärkande för Göteborg är deras matcher mot mindre bra lag, då brukar det inte gå något vidare faktiskt. Bara i år har man tappat poäng mot exempelvis Gefle, Kalmar, Häcken, Hammarby, Djurgården och Jönköping. Ikväll ska man givetvis vinna men risken för underskattning känns som en överhängande risk även idag och bortaplan gör det inte enklare.

Lagens senaste 5 möten mot varandra har blivit målrika och BLGM, 4-1, 3-2, 2-2, 4-2 och 3-3. Jag tror det kan bli något liknande idag och med tanke på hur det sett ut innan så.. 10Bet ger oss 1,55x pengarna på Båda lagen gör mål, ett svindåligt odds men samtidigt rätt så stabilt!

Signa upp hos 10Bet