Match: Astra-FC Köpenhamn (CL-Kval) | Speltips: BLGM | Odds: 2,25 | Spelstopp: 19:29 | Spelbolag: Bethard

Dags för lite Champions League kval igen och vi på speltips.se rekar så gott som alla matcher idag. Hoppas ni hittar något ni tycker låter intressant!

Det rumänska laget Astra vann sin liga under den föregående säsongen och kvalificerade sig därmed till Champions League kvalet. I söndags startade den rumänska ligan igen efter säsongsuppehållet och det blev en klar förlust för Astra mot Dinamo Bukarest med klara 1-4. Det laget slog man ett par månader innan i sluttampen av förra säsongen med 4-2, men nu alltså istället 1-4 förlust mot samma lag. Man visade under hela förra säsongen att man har fina offensiva kvalitéer, man gjorde exempelvis hela 34 mål räknat på de senaste 20 matcherna.

Köpenhamn ser däremot otroligt starka ut 16-0 i målskillnad på deras senaste 4 matcher, visserligen har man nordirländska Cruisanders i ett dubbelmöte (9-0) men man slog även Esbjerg med 0-4 på bortaplan i ligan. Det är inget snack om att det är ett Köpenhamn i toppform och man bör absolut kunna ge Astra en riktigt hård fajt.
Försäsongen har även den sett strålande ut, mycket vinster och dessutom väldigt många mål framåt i stort sett varje match.

Lagen har mött varandra en gång tidigare (alldeles nyss) och då vann Astra med 1-0, det var dock en träningsmatch och man bör nog inte lägga allt för stor vikt vid den matchen. Jag tycker vi har ett klockrent BLGM spel här, Köpenhamn är i toppform och kommer med stor sannolikhet göra minst ett mål. Hemmalaget Astra har även de stor potential men de defensiva problemen är stora för tillfället men ett mål ska man absolut klara av att göra.