Match: Lazio-Juventus (Serie A) | Speltips: Juventus över 1,5 mål | Odds: 2,15 | Spelstopp: 17:59 | Spelbolag: LeoVegas

Dagens andra och sista speltips blir på mötet mellan rivalerna Lazio-Juventus som spelas under lördagskvällen, för att vara exakt 18:00. Juventus ser som alltid väldigt starka ut och av den anledningen testar jag ett spel på dem.

Lazio vann sin premiär borta mot Atlanta med 3-4, ett resultat som verkligen inte imponerar men en vinst är en vinst som man klyschigt brukar säga. Lazio är ett extremt svårt lag att förutse på förhand, blir man ett topplag eller hamnar man i mittenskiktet? Under förra säsongen hade man stora problem med försvarsspelet och trots att man gjorde en del mål framåt så släppte man oftast in fler bakåt. Inför säsongen har man inte heller gjort några spektaktulära nyförvärv förutom då möjligtvis Immobile som kan bli spännande att följa under säsongen, får man igång honom kan det bli riktigt bra.

Juventus är som alltid väldigt bra och är även i år tippade att ta hem ligasegern, något jag tror man också kommer göra. Under de senaste 5 matcherna har man gjort 2 mål eller fler, då har man mött lag som West Ham, Tottenham, Espanoyl och senast Fiorentina. Med andra ord är formen verkligen på topp och jag tror Lazio kommer få det riktigt svårt med detta laget idag.

Statistiken talar för att det blir en seger för Juventus, laget har vunnit de senaste fyra inbördes mötena (tre av dessa med två mål eller fler) och Lazio har inte gjort ett enda mål. Jag tror att Juventus kommer sätta hård press på Lazio redan från start och att vi får se två mål från bortalaget är jag övertygad om. Krafter som Mandzukic, Khedira och Higuain är svåra att stoppa, speciellt för ett försvar i Lazios nivå.