Match: CSKA Moskva-Tottenham (Champions League) | Speltips: Tottenham Ö5,5 hörnor | Odds: 2,10 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Tottenham gästar ryska CSKA Moskva i en måstematch. Spurs föll mot Monaco senast och här är tre poäng ett måste om chanserna till avancemang inte ska gå upp i rök.

Tottenham kommer till matchen med vissa avbräck i form av Kane, Dier, Sissoko och Dembele men visst är offensiven ändå stark nog med spelare som exempelvis Janssen, Lamela och Alli. Inget snack om att man kommer vara det bollförande laget, och vi alla vet hur hörnorna brukar trilla in när Spurs för en match. Här är det absolut inget undantag, full fart framåt som gäller då man spelar om ett eventuellt avancemang. I första mötet mot Monaco lyckades man skrapa fram hela 11 hörnor för att dra ett exempel. Då har jag inte nämnt de flesta matcherna i ligaspelet där hörnorna brukar dugga tätt. Skulle vilja påstå att Tottenham är ett av världens absolut hörngladaste lag.

Här avstår jag från 1X2-marknaden och synar hörnspelet som jag tror starkt på. Tottenham över 5,5 hörnor till fina 2,10 spelas alla dagar i veckan, det är en lina man kan klara med bra marginal. Lycka till vid rygg!