Match: Dinamo Zagreb-Juventus (Champions League) | Speltips: Juventus + hålla nollan | Odds: 1,88 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Hittat ett intressant spel i mötet mellan Dinamo Zagreb och Juventus. Italienarna, som kryssade mot Sevilla i första omgången, bör åka hem med tre poäng här – inget annat finns på kartan. Zagreb åkte på storstryk (3-0) mot Lyon i första matchen, ett Lyon som var väldigt skadedrabbade och som bland annat saknade stjärnan Lacazette. Det säger ganska mycket om vilken nivå Zagreb befinner sig på i jämförelse med de andra lagen. Frågan är om man kan hålla siffrorna nere mot de italienska giganterna, för det lär vara lagets mål i matchen. Spela defensivt, låsa ytorna och göra det svårt för motståndarna, en liknande matchbild som mot Lyon vill man absolut inte ha. Om det lyckas är jag inte helt övertygad om, vad jag däremot är övertygad om är att man ännu en gång blir nollade.

Juventus är ett av världens absolut starkaste lag, rent allmänt men framför allt defensivt, med firma BBC i försvaret. Då syftar jag självklart på Barzagli-Bonucci-Chellini och inte Real Madrids stjärntrio, som ni säkert förstod. Att lyckas näta på Juventus, ja det finns många lättare saker att ufföra kan jag säga. Jobbigare blir det när italienarna måste ta tre poäng, förväntar mig ett stort italienskt bollinnehav och skulle Juventus leda med en eller två bollar, vilket jag absolut tror man kommer göra, blir det defensiv fotboll för hela slanten. Mission impossible för kroaterna, med andra ord.

Självklart är allt möjligt i fotbollen, en tabbe eller en straff och vips, så leder hemmalaget med 1-0. Vi får helt enkelt förlita oss på att italienarna utför sitt jobb, något man ofta brukar göra med bravur. Har stor tillit för firma BBC som sagt. Spelar Juventus som vinnare plus att man håller nollan, till fina 1,88. Fint spelvärde enligt mig, lycka till vid rygg!