Match: Monaco-Bayer Leverkusen | Speltips: BLGM | Odds: 1,70 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Ett intressant möte väntar när Monaco tar emot Bayern Leverkusen, en mycket viktig match i kampen om CL-avancemang. Monaco tog en stark seger mot Tottenham i första omgången, samtidigt som Leverkusen spelade oavgjort med CSKA Moskva.

Båda lagen kommer från ligavinster senast. Monaco tog en stabil 2-1-seger mot mot Angers i ligan, även Leverkusen tog en trepoängare när man slog Mainz med 2-3 borta. Båda lagen kommer alltså till denna viktiga match i fin form, här är vinst som gäller för båda lagen om chansen till avancemang inte ska strypas ordentligt. Monaco toppar gruppen med tre poäng, bakom ligger Leverkusen och CSKA Moskva med en poäng var. Just CSKA tar emot Tottenham som ligger på noll poäng, men som vid vinst eventuellt kan ta sig upp på en andraplats. Dödens grupp, minst sagt!

Då båda lagen kommer gå framåt, inte minst vid ett eventuellt underläge, tror jag vi har goda förutsättningar att bjudas på en underhållande och målrik match. BLGM-spelet finner jag väldigt intressant, ett spel som satt i båda lagens första gruppspelsmatcher. 2-1 till något av lagen ser jag inte alls som ett omöjligt resultat. BLGM spelas till 1,70, lycka till vid rygg!