Match: Sevilla-Lyon (Champions League) | Speltips: Sevilla | Odds: 1,72 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Sevilla tar emot ett ganska skadedrabbat Lyon, och med tanke på att Juventus har en relativt enkel match mot Dinamo Zagreb är tre poäng är ett måste för hemmalaget för att ha chans till avancemang.

Sevilla kryssade mot Juventus i första omgången, samtidigt som Lyon tog en imponerande 3-0-seger mot Dinamo Zagreb trots en hel del skador. Här tror jag inte man lyckas störa ett Sevilla på hemmaplan som måste ta tre poäng. Lyon kommer till matchen med en hel del avbräck, bland annat saknas viktiga kuggen Lacazette som är ett avbräck storlek deluxe. Även Grenier, Jallet och Gonalons saknas på grund av skador och avstängningar.

Båda lagen förlorade i ligaspelet senast, Sevilla föll borta mot Bilbao med 3-1 samtidigt som Lyon föll borta mot Lorient med 1-0. Annars har Sevilla faktiskt inlett säsongen starkt, innan förlusten senast var man obesegrade på de sex senaste matcherna. Skulle man tappa poäng här skulle chanserna till avancemang minska drastiskt, dock så tror jag man löser biffen. Hemmaplan är alltid en huvudfaktor, lägg därtill Lyons skadeproblem.

Jag spelar Sevilla till 1,72, ska vi säga 2-0? Lycka till vid rygg!