Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Club Brugge har fem raka vinster i bagaget.

  • Cercle Brugge har förlorat nio av deras elva senaste ligamatcher.

  • Club Brugge leder ligan med hela elva poäng ner till tabelltvåan Royal Antwerp.

  • Dessa två lagen delar Jan Breydels Stadium. “Bortalaget” Club Brugge spelar alltså i hemmaborgen under torsdagen.

  • Club Brugge har gjort flest mål och även släppt in minst mål i hela ligan.

Hemmaplan för båda lagen

Det vankas ett spännande derby i den belgiska högstaligan under torsdagskvällen. Det är hemmalaget Cercle Brugge som tar emot stadskonkurrenten Club Brugge i den 24:e ligaomgången. Men det är faktiskt så att båda dessa lagen spelar på hemmaplan under torsdagen, Cercle Brugge och Club Brugge delar nämligen på stadion Jan Breydel,

Cercle Brugge är givetvis underdog när stadens största klubb kommer på besök. Det är verkligen toppen mot botten som drabbas samman under torsdagskvällen. Cercle Brugge hittas i botten av tabellen och närmare bestämt en 17:e plats. En placering som just nu innebär ett kvalspel för att säkra det viktiga Pro League-kontraktet. Med hela 15 förluster efter 23 omgångar, väljer vi att syna de givna favoriterna inför det här mötet. De har förlorat hela nio av deras elva senaste ligamatcher.

Fullständigt överlägsna

Det blir alltså en “bortamatch” som ändå spelas i hemmaborgen för Club Brugge under torsdagen. Så från den aspekten har båda lagen liknande förutsättningar inför den här tillställning. Men det är gästerna Club Brugge som kommer till matchen med den bästa formen, deras formkurvor skiljer sig något extremt.

Efter 23 spelade omgångar hittas Club Brugge i en imponerande serieledning med 51 inspelade poäng. De har varit fullständigt överlägsna den här säsongen och leder alltså ligan med hela elva poäng ner till tvåan Royal Antwerp. De sistnämnda har dessutom spelat en match mer än ledarna Club Brugge. Laget går med storsteg mot titeln och ser ruskigt starka ut för tillfället. Med fem raka segrar i bagaget känns Club Brugge som den solklara favoriten inför torsdagen! Vi väljer att syna det givna favoritskapet.

Speltips.se ger tipset:

Club Brugge vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/1 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.