Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sassuolo är tabelltvåa, endast två poäng bakom serieledande Milan

  • Sassuolo spelar riktigt bra fotboll och lär kriga om europaplatserna

  • Sassuolo är obesegrade efter åtta omgångar i Serie A

  • Inter har endast en vinst de sex senaste matcherna

  • Sassuolo har vunnit fem av sina sju senaste matcher, ruggig form

Underhållning att vänta!

Sassuolo visade fina tecken i sitt spel förra säsongen och hittills har man byggt vidare på detta och utvecklats ännu mer. Med sin väldigt attraktiva anfallsinriktade fotboll som man dessutom lyckats väldigt bra med, har Sassuolo efter åtta omgångar spelat in arton poäng och ännu inte noterats för en förlust i seriespelet. Spelare som Berardi och Caputo skapar en sylvass offensiv som öst in mål i Serie A. När man tar emot Inter nu i helgen utlovas underhållning, här har vi de två lag som gjort flest mål i ligan och som dessutom bjudit på målkalas i de inbördes mötena. Förra säsongen spelade man 4-3 och 3-3.

Överspelet lockar här, men samtidigt hittar jag betydligt mer spelvärde i dubbelchansen. Sassuolo ser ruskigt bra ut just nu, kommer med en övertygande form och ställs mot ett Inter som inte riktigt hittat rätt. Formmässigt kan vi konstatera att Sassuolo vunnit fem av sina sju senaste matcher, och man har därtill hållit nollan i tre raka. Bland annat i sin vinst mot Napoli på bortaplan nyligen.

Ett pressat Inter

Trots att Conte gjorde det väldigt bra med Inter inhemskt förra säsongen rådde det stora tveksamheter kring ifall Conte skulle få ha kvar sitt jobb inför denna säsongen. Till slut blev det klart att italienaren fortsätter, men det har inte varit succé direkt. Visst, en femteplats i Serie A är väl knappast katastrof, men på sistone har man stött på rätt stora problem och man har allt annat än imponerat ute i Europa. Conte ser ut att gå emot ännu en kort session i Champions League, där Inter nu ligger sist i sin grupp med ynka två poäng över fyra omgångar. Nu senast förlust på hemmaplan mot Real Madrid, och där hade man inte mycket att säga till om.

Inter kommer med en svag form här, det vill sig inte för laget. En vinst i lagets sex senaste matcher är inte några siffror man är nöjda med, långt därifrån, och även om man desperat behöver hoppa tillbaka på vinnarspåret här tror jag Sassuolo borta blir en för tuff uppgift.

Speltips.se ger tipset:

1x hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/11 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.