Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Everton saknade James Rodriguez senast och han är oklar till spel även här.

  • Everton löste med nöd och näppe tre poäng mot Sheffield United.

  • Formen svajar för Everton, upp och ner en hel del.

  • Manchester City kommer äga matchbilden och jag tror det kan bädda för både poäng och ett kort åt Everton.

  • Everton snittar 1,73 kort/per match den här säsongen.

Slött

Everton imponerade inte något märkvärdigt mot Sheffield United. Man skall vara riktigt nöjda med tre poäng och givetvis är det en styrka att vinna matcher även när det inte stämmer till hundra procent. Det här blir ett möte mellan två lag som har gått upp och ner under den här säsongen. Men också mellan två av världens bästa coacher, Carlo Ancelotti och Pep Guardiola. Everton lär få spela på en gräns som gör det tufft för Manchester City att rulla boll på Goodison Park och då finns det risk för både ett och flera kort i matchen. På mittfältet hittar vi flera spelare som ofta drar på sig frisparkar, tuffa dueller eller på rak arm: kort.

Här håller jag gästerna som klara favoriter, precis som alla andra. Vi väljer dock att spela safe på den sidan och tar med krysset i spelet som vi skapar genom bet builder på Bet365 och plussar på ett kort i hemmalaget, som i en sån här match skall vara mycket troligt, oavsett vem som håller i pipan.

Löser X2

Manchester City har inget emot att åka till Liverpool för att gästa det sämre laget i staden, Everton. Detta är ett lag som man haft enkelt för senaste matcherna och åren för att vara större i orden. Gästerna för dagen har vunnit fem raka möten mot hemmalaget, där tre av dessa är på just Goodison Park. Man har en starkare trupp på pappret, men också uppställd på planen under måndagen. Manchester City har stått utan en renodlad anfallare senaste omgångarna, men ändå har man hittat tillbaka till någon typ av form.

Man förväntas ha en hel del boll precis som vanligt och det återstår att se hur motståndartränaren Ancelotti väljer att matcha sitt lag till den matchbilden. Det lär vara ett defensivt lagt mittfält åtminstone, där en av två spelare iallafall är en av dessa som ofta är inblandade i hårda dueller och liknande. X2 är något som Manchester City skall lösa och har löst i senaste mötena mot Everton.

Speltips.se ger tipset:

Skapa ett spel: Ö0.5 kort Everton / X2 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.