Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Förhoppningarna inför dessa möten är alltid höga, men jag tror Ole-Gunnar läst på. Målsnålt.

  • Chelsea har imponerat under Tuchel men har fortfarande inte bra utdelning i skyttet.

  • Chelsea slog Atletico Madrid i veckan, ett lågt Madrid. Här väntar nästa låga försvar.

  • Senaste mötet mellan lagen slutade 0-0.

  • Manchester United har fin form, men jag tror Chelsea har stora fördelar av ett lågt försvar här.

Fortsätter sviten?

Ännu ingen förlust för Chelsea under Thomas Tuchel. Den riktiga utmaningen är avklarad under sina första veckor i klubben. Atletico Madrid i Champions League slutade med drömscenariot seger. Chelsea har fina förutsättningar inför returen, trots att både Mount och Jorginho saknas. Här är nyckelspelarna dock med och jag tror att man kan få en stor roll i det här mötet, när man förväntas möta nästa låga försvarsspel. En av funderingarna jag har är dock hur Manchester väljer att matcha i den här matchen, om man gör som Atletico med ett lågt försvar, eller om man lyfter betydligt högre – högre lär det åtminstone bli.

Chelsea har en fantastisk form och det börjar stämma för flertalet spelare. Timo Werner jagar fortfarande sin viktiga kassar, men har fått igång resterande av sina resurser på senare tid. Jag tror på ett ställningskrig och en mycket jämn, smått tråkig, match här.

Tuff bortamatch

Manchester United avancerade i Europa League mot Alexander Isaks Real Sociedad. Ett övertygande dubbelmöte gör att man nu gått vidare och lottats mot Zlatan Ibrahimovic Milan. Det finns dock andra stormatcher att se framemot först, Chelsea väntar på bortaplan under söndagen. Höjdpunkten under månadens sista dag är detta mötet. Jag tror på en målsnål historia och går emot andra experters tankar om att det blir underhållande och mycket mål. Det här kan bli en match där gästerna ställer sig lågt och går för omställningsspelet, där tror jag att Chelsea har läst på under Tuchel, precis som mot Atletico senast.

Det här blir ett underspel för mig. Under 2,5 mål i den här matchen står fint till 1.80 och det klickas. I lagen saknas Thiago Silva för Chelsea medans Pogba, Mata är out och Cavani, van de Beek och McTominay är osäkra för gästerna.

Speltips.se ger tipset:

Under 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.