Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chicago är stora favoriter.

  • Chicago har vunnit fem av sina sex senaste matcher.

  • Lagen har mötts fyra gånger denna säsongen och Chicago har vunnit samtliga.

  • Detroit har bara vunnit två av sina tio bortamatcher den här säsongen.

  • Detroit förlorar mer än dubbelt så mycket som man vinner.

Snart 400

Patrick Kane gjorde sitt 399:e NHL-mål när han gjorde matchens första mål i den tredje perioden samtidigt som Malcolm Subban stod för 26 räddningar när deras Chicago Blackhawks vann över Columbus Blue Jackets med 2-0 i Nationwide Arena under natten till fredag. Kane gjorde sitt tionde mål för säsongen efter 8:45 spelade för att ge Blackhawks en 1-0 ledning. Subban stod för sin första hållna nolla i Chicago efter att senast ha gjort det i Vegas Golden Knights under 2019. Det var också hans 71:e NHL-match och hans sjätte denna säsongen. Chicago är nu 11-6-4 och vann bägge dessa mötena efter varandra mot Columbus efter en 6-5 seger på straffar under natten till onsdag.

Chicago är ett starkt lag denna säsongen och har vunnit fem av sina sex senaste matcher. Det tillsammans med att Detroit är väldigt skakiga på bortais gör att jag tror vi får se en seger från Chicagos del i den här matchen.

Inte varje dag

Sam Gagner gjorde sina tre första mål för säsongen när hans Detroit Red Wings vann med hela 5-2 mot Nashville Predators i Little Caesars Arena under natten till fredag. Gagner gav Red Wings ledningen först i den andra perioden och sen igen i den tredje innan han avgjorde matchen med sitt mål i öppen kasse. Detta var hans tredje hattrick i NHL och hans första sedan han gjorde fyra mål den andre februari 2012 när han då spelade för Edmonton Oilers mot just Chicago Blackhawks. Jonathan Bernier stod för 37 räddningar i kassen och dem delade på poängen i denna korta tvåmatchersserie mot Nashville. Laget är nu 6-13-3 för säsongen.

Det har kommit till den nivån att man numera är chockad än något annat när Detroit vinner hockeymatcher. Deras stora problem den här säsongen har varit att man inte fått in pucken i nät så ofta men det visar man ju att man klarar här. Det stora orosmolnet är att man bara har vunnit två av sina tio bortamatcher samtidigt som man redan har förlorat samtliga fyra matcher mot Chicago den här säsongen. Seger för hemmalaget här tror jag på!

Speltips.se ger tipset:

Chicago Blackhawks att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.