Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Arsenal har löst BLGM-spelet i tre av deras fyra senaste matcher.

  • Leicester har en stark ligaform bakom sig. Laget har tagit övertygande segrar mot både Liverpool och Aston Villa.

  • Båda lagen har matchats tufft under den närmaste tiden. Det kan mycket väl bli att båda tränarna väljer att rotera i startelvan.

  • Det blev hela fem mål i Arsenals slutspelsmatch mot Benfica i torsdags.

  • Både Leicester och Arsenal har flera kvalitetsspelare i offensiven.

Stark ligasäsong hittills

Brendan Rodgers har gjort ett grymt jobb med Leicester City. När Ranieri och Leicester vann ligaguldet säsongen 2015/2016 var det många som var skeptiska till Leicesters möjligheter i toppen nästkommande säsonger. Nyckelspelare som Kante och Mahrez köptes upp av större klubbar och Leicester framtid var oviss.

Men wow vilket jobb klubben gör både på och utanför planen. Idag hittar vi Leicester på en urstark tredjeplats i den stundande Premier League-tabellen. Medan flera storklubbar stött på problem har Rodgers mannar smugit upp på en av CL-platserna. En välbalanserad trupp där alla drar åt samma håll har verkligen en slagkraftig effekt. Leicester lyckades däremot inte ta med sin fina ligaform in till Europa League-slutspelet. The Foxes åkte ur mot ett underskattat Slavia Prag. Leicester har vunnit deras två senaste ligamatcher och gjort mål mot både Aston Villa och Liverpool. Maddison är osäker till spel under söndagen, men Vardy och Barnes kommer ändå kunna ställa till problem för Arsenal-försvaret!

Framtiden ser ljus ut för Arsenal

Storklubben Arsenal är fortfarande långt ifrån vad de tidigare varit. Klubben har fått uppleva några otroligt brokiga år efter erfarne Arsene Wenger valde att lämna sin tränarpost. Höga toppar och väldigt djupa dalar har varit vardag för Arsenal. Precis när laget har börjat se ljus i tunneln har ytterligare någon motgång kastat omkull dem igen. Deras elfteplats talar om vilken svag ligasäsong de haft än så länge.

Men trots mörkret finns där en del ljusglimtar ändå. Under Artetas styre har flera stortalanger blommat ut och gjort avtryck i landets högstaliga. Bukayo Saka är kanske Arsenals främsta spelare den här säsongen trots sin unga ålder. Klubben fick sig även ett uppsving i samband med att Emile Smith-Rowe fick chansen från start i Artetas lagbygge. Framtiden ser ljus ut för Arsenal och Artetas filosofi börjar visa sig mer och mer. Gästerna kommer till söndagen med en bra känsla efter Europa League-vinsten mot portugisiska Benfica. Aubameyang fullbordade en urstark vändning i matchens slutminuter, därmed avancerade Arsenal vidare till cupens åttondelsfinal. Med ett tufft matchande tror vi på en öppen tillställning mellan Leicester City och Arsenal. Arsenal har löst BLGM-spelet i tre av deras fyra senaste matcher!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/2 kl 13.52

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.