Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Roma är obesegrade på hemmaplan i Serie A

  • Formen talar för Roma

  • Milan har två tunga förluster bakom sig i ligan, då man först föll mot Spezia med 2-0 och sedan 3-0 mot Inter

  • Milan har fyra raka matcher utan vinst

Viktiga poäng på spel

Roma vänder blicken mot Serie A efter att ha, precis som Milan, spelat Europa League i torsdags. Roma seglade förbi portugisiska Braga utan några större bekymmer och det ska bli intressant att se hur långt man lyckas ta sig i turneringen. Roma gör en riktigt bra säsong, man imponerar offensivt och har ryckt upp sig rejält efter en lite trögare start på säsongen. Man är det enda laget som hittills inte förlorat en enda ligamatch på hemmaplan – siffror som jag tror står sig även efter söndagen.

Formmässigt kommer Roma med fördel här. Laget har vunnit fem av de sju senaste matcherna, där de enda nederlagen var förlust mot Juventus och mållöst kryss mot Benevento. I takt med att Milan börjat bli allt svagare har Roma alltså förbättrat sig och enligt mig går man in på planen som rätt stora favoriter – i synnerhet med tanke på att matchen spelas på Stadio Olimpico.

Undertecknad väljer sida!

Titelstriden i Serie A är långt ifrån över, men fortsätter Milan prestera som man gjort i de senaste omgångarna ser det inte alls bra ut för Zlatan och hans lagkamrater. Efter att Milan förlorade derbyt mot Inter senast har de sistnämnda numera ett stadigt grepp om förstaplatsen, samtidigt som Juventus alltjämt jagar. Milan kommer till det här mötet med två raka ligaförluster i bagaget – där man utöver förlusten mot rivalerna även föll med 2-0 mot Spezia. I Europa League ställdes man mot Röda Stjärnan, där man visserligen avancerade, men detta tack vare bortamål.

Roma känns betydligt stabilare inför den här matchen och går rättfärdigat in som favoriter. Den raka ettan lockar, men här luktar det en hel del kryss. Mitt spel blir därmed Roma DNB – där vi får insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat. Romas förlustfria svit fortsätter!

Speltips.se ger tipset:

roma dnb hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.