Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sheffield U är ett svårt lag att bryta ner, men Liverpool har alla möjligheter.

  • Jag tycker -1,5 linan står aningen högt.

  • Liverpool imponerade i Champions League.

  • Viktiga poäng på spel för Liverpool.

  • Klasskillnaden, trots att man har lika kassa formkurvor.

Tufft läge

Sheffield U har precis som Liverpool mycket att spela för här. Frågan är dock om man räcker till. Det är ett lag som kan göra det tufft för motståndaren, speciellt på sin hemmaplan, men frågan är om klasskillnaden håller detta mötet jämnt. Liverpool underskattas en del här enligt mig. Sheffield U har bara vunnit en av sina fem senaste ligamatcher, om man skall se till form. Det är ungefär samma snitt och form som gästerna för dagen har, men där finns det betydligt mer att hämta.

Jag tror att Sheffield U får det rejält mycket tuffare här än vad folk tror. Liverpool behöver vinna och trots att Alisson, m.fl. förväntas saknas så håller jag gästerna betydligt högre. Jag tror dessutom att handicapspelet kommer sjunka innan matchstart och då sitter man bra på över 2 x pengarna. Ett spel som måste testas, har Liverpool en bra dag så är det inget snack om saken här.

Övertygade i CL

Alisson väntas out. Han, tillsammans med flera tidigare avbräck saknas mot Sheffield United under söndagen. Jag tycks ha hittat ett mycket fint spel, ett spel som hade stått betydligt lägre om Liverpool hade haft en skadefri och bra form. Nu har man inte det, men jag tycker dock att man har en trupp som har allt för att leva upp till förväntningarna. -1.5 Liverpool på bortaplan mot Sheffield är ett spel som jag tror mycket på. Firmino, Salah och Mane finns längst fram och bakom dessa en stabil grund som kan räcka långt. Skrällchans? Nej, inte enligt mig.

Liverpool förlorade derbyt mot Everton senast, tätt efter den övertygande vinsten i Champions League mot RB Leipzig. Det här är ett möte som det finns rejält med revanschlust i. Liverpool har fyra raka vinster mot Sheffield, om det säger något. Det är dagsformen som kommer avgöra och där tror jag att man underskattar regerande mästarna en aning.

Speltips.se ger tipset:

Liverpool -1,5 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.