Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Från fjolårssäsongen har Sirius förlorat Stefano Vecchia, Elias Andersson och Henrik Rydström.

  • Trelleborg har storsatsat med flera högkvalitativa värvningar inför årets säsong i superettan.

  • I cuppremiären fick Sirius endast 1-0 mot division 3-laget Lödde.

  • Trelleborg imponerade i premiären med seger över allsvenska Örebro.

  • Sirius föll närmast mot Djurgården med 6-2.

Ombyggnation hos hemmalaget

Inför fjolårssäsongen tippade många Sirius till att åka ur allsvenskan. Sirius ville annorlunda och med en bländande fotboll var man en av årets största överraskningar. Även om Sirius tappade en del poäng under hösten var fjolåret helt klart en stor succé för Uppsalaklubben. Efter succésäsongen är det långt ifrån säkert att Sirius åter kommer vara med och utmana om en plats på den övre halvan av tabellen. Uppsalaklubben har nämligen tappat sin tränare Henrik Rydström och sina två stjärnspelare Stefano Vecchia och Elias Andersson. För att ersätta Rydström har man tagit in 33-årige Daniel Bäckström och på spelarmarknaden har man inte slått till med någon transferbomb.

Att det sker ombyggnation i Sirius råder det inga tvivel om. I cuppremiären fick man förvisso med sig tre poäng men resultatet 1-0 var blygsamt mot division 3-laget Lödde. En sån match ska ett allsvenskt lag vanligtvis kunna vinna med ett par bollar. I veckan fick vi även se Sirius träningsspela mot Djurgården och där blev man totalt överkörda med 6-2. Man ska aldrig dra för stora växlar av en träningsmatch men att Sirius inte är helt redo för allsvensk premiär kan vi konstatera. Det tror vi kommer synas i helgens cupmatch och vi tror att gästerna från Trelleborg har stor chans att skrälla!

Värvar för att ta steget tillbaka

På andra sidan planhalvan väntar Trelleborg som kommer från en tung fjolårssäsong. Efter en dramatisk avslutning på säsongen blev det tillslut kval för Trelleborg som med nöd och näppe klarade sig kvar i superettan. Lite av en fiaskosäsong av Trelleborg som ska vara ett lag som pendlar mellan superettan och allsvenskan. Efter den svaga säsongen har Trelleborg rustat rejält och landat ett flertal tunga nyförvärv. Jesper Modig, Petar Petar Petrović och Johan Blomberg för att nämna några. Känslan är att Trelleborg kommer vara med och utmana i toppen av superettan i år.

Trelleborg fick en flygande start på cupspelet med en 1-0-seger över allsvenska Örebro. Stor matchhjälte med matchens enda mål blev Henry Offia som har bakgrund i just Sirius. Trelleborg stod upp bra mot Örebro och vi räknar med att man kommer stå för en liknande prestation mot Sirius. Till ett odds som mer än dubblar vår insats lockar Trelleborg +1. Spelet sitter om Trelleborg spelar oavgjort eller vinner!

Speltips.se ger tipset:

Trelleborg +1 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/2 kl 10.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.