Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Södertälje har vunnit fem av sina sex senaste matcher

  • Timrå har nyligen inkasserat seriesegern och lär gå ner i tempo

  • Södertälje har en vass offensiv som kommer utmana Timrås defensiv

  • Timrå har slagit ett nytt rekord i tre raka hållna nollor på bortais och känslan är att den sviten kommer brytas

  • Södertälje är starka på hemmaplan den här säsongen

När kommer svackan?

Södertälje fortsätter att gå starkt i toppskiktet av den allsvenska tabellen och nu har SSK lyckats bärga fem segrar på sina sex senaste matcher. Bland annat har man den gångna veckan besegrat både Vita Hästen och Tingsryd på hemmaplan. Nu väntar en desto svårare utmaning men formen är det absolut inget fel på och vid seger här kan man på allvar utmana BIK Karlskoga en placering upp om tredjeplatsen.

För Timrås del innebar 4–0-vinsten mot Modo i fredags att seriesegern i HockeyAllsvenskan nu är klar. Det här laget har stått för en smått magisk säsong och nu är frågan om något lag kommer kunna utmana Timrå om SHL-platsen. I laget hittar vi massvis av skickliga spelare och någon svacka har det här laget aldrig riktigt haft, något som kan bli ett orosmoment inför stundande slutspel. Hur hanterar Timrå egentligen en motgång?

 

Spräcker man nollan?

Just nu finns det i alla fall ingen tendens att det här laget skulle stöta på en motgång, men det skulle inte förvåna mig om det kommer en del förluster den närmsta tiden. Seriesegern är inkasserad och nu väntar en transportsträcka tills det att slutspelet börjar. Några skador vill man inte dra på sig och även fast man vill gå all in för att slå poängrekordet så är det inte prio ett.

Här stöter man på ett formstarkt Södertälje och jag är helt säker på att hemmalaget kommer ge gästerna en rejäl match. Timrå har förvisso hållit nollan i tre raka bortamatcher men den sviten tror jag är till för att brytas. Södertälje har en offensiv som tillhör toppen av HockeyAllsvenskan och här bör det kunna trilla in ett eller annat mål. Om det räcker till seger återstår att se men jag väljer att lägga mina slantar på att Södertälje pytsar in ett par mål.

Speltips.se ger tipset:

Södertälje över 2 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/2 kl 17.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.