Marcus Råsberg|27 februari, 2024, 10:14

Jag väljer att spela på Toronto ML i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Toronto har vunnit sju raka matcher

  • Toronto har vunnit fyra raka på hemmaplan

  • Vegas har förlorat tre raka matcher

  • Toronto har vunnit fyra av totalt fem hemmamatcher mot Vegas i historien

Sju raka vinster

Toronto Maple Leafs är glödheta just nu och natten till onsdag spelar de sin andra match mot Vegas Golden Knights på  kommer på mindre än en vecka. Förra matchen spelades i Vegas där Toronto utklassade hemmalaget och vann med hela 3-7 i T-Mobile Arena, trots att Leafs dessutom spelade back to back. I tabellen ligger Vegas på en andraplats i Pacific Division där de jagas av Edmonton och Kings. Toronto ligger på en tredjeplats i Atlantic Division och det mesta stämmer för laget just nu.

Toronto kommer till den här matchen med sju raka vinster i ryggen. De spelar med ett enormt självförtroende och har bland annat vunnit mot lag som Vegas och Colorado under deras segersvit. Förra matchen vände de även underläge 2-0 mot Colorado i Ball Arena till seger med 3-4. Allt tycks stämma för laget och samtidigt som lagets stjärnor fortsätter leverera så börjar fler och fler spelare i bottom six visa sig där till exempel Tyler Bertuzzi gjorde hattrick senast.

Tre raka förluster

Samtidigt som Toronto har fin form just nu så har Vegas det lite tuffare. De jagas i tabellen och de kommer till den här matchen med tre raka förluster i ryggen mot Nashville, Toronto och Ottawa. Det börjar märkas att laget är utan sin kapten Mark Stone och sin stora stjärna Jack Eichel som, återigen, missar matchen mot Leafs på tisdag natt. Detta är spelare som Vegas hade behövt för att bryta Leafs segersvit.

Toronto har inte bara sju raka vinster, de har även fyra raka vinster på hemmaplan. Spelet framför hemmafansen har varit upp och ner under säsongen men senaste tiden har de verkligen fått det att stämma. Lägg då även till att Toronto dessutom vunnit fyra av totalt fem matcher mot Vegas genom historien i Scotiabank Arena. Det mesta talar för hemmalaget och jag går inte emot Toronto så länge de har sin segersvit igång. Leafs Money Line hos Comeon placeras!

ishockey, NHL
|
units: 2/5 - spelstopp: 01:00
Toronto - Vegas
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.