Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham har löst kortspelet i deras nio senaste matcher.

  • Tottenham snittar 1,4 kort/ligamatch den här säsongen.

  • Spelet satt när Kevin Friend dömde Tottenham senast.

  • Burnley spelar en fysisk fotboll och har inga problem med att smälla på i närkamperna. Vi tror på en känsloladdad ligabatalj där mycket står på spel!

  • Mourinho hänger riktigt löst just nu efter Tottenhams formsvacka. Portugisen är pressad till att uppnå ett bra resultat under söndagen.

Mourinhos jobb är på spel

Söndagen är kommen och vi blickar mot huvudstaden London. Där tar hemmalaget Tottenham sig an Burnley i hopp om att vända den negativa ligatrenden. På sistone har det ryktas frekvent om tränarjobbet i Tottenham. Jose Mourinho har varit väldigt kritiserad och det sägs att den närmaste veckan kommer avgöra hans framtid i klubben. Mourinho spelar en enligt många “tråkig fotboll”, hans filosofi gav däremot en del poäng i inledningen av säsongen. Men under ligaspelets gång har även resultaten uteblivit för Mourinhos gäng.

Tottenham har förlorat hela fyra av deras fem senaste ligamatcher och storklubben är i en rejäl svacka. Däremot har Tottenham presterat i Europa League och tog sig vidare till åttondelsfinalen efter en överkörning mot Wolfsberger AC. Spelare som Gareth Bale och Dele Alli har varit stekheta i Europa League, kan dessa två äntligen få chansen från start även i ligaspelet? Det är mycket möjligt med tanke på att Mourinho måste få till en ändring snarast. Vi tror att portugisen kommer piska sitt lag rejält under söndagen, eftersom att hans tränarjobb hänger på en skör lina. Ett motiverat Tottenham mot ett fysiskt Burnley, vi tror på en känsloladdad ligabatalj. Tottenham har löst kortspelet i deras nio senaste matcher. Hemmalaget snittar 1,4 kort/ligamatch den här säsongen.

Jobbigt lag att möta

Burnley står för motståndet och Dyche kan mycket väl bli den som avslutar Mourinhos Tottenham-äventyr. Lyckas Burnley besegra Tottenham kommer The Special One hänga i en väldigt skör tråd. Gästerna Burnley ska ha en stor eloge att de lyckas klamra sig fast i Premier League säsong efter säsong. Spelarmaterialet är väldigt limiterat men Dyche lyckas ändå uppnå starka resultat med Burnley.

I nuläget kan Burnley vara relativt lugna när det kommer till bottenstriden. De hittas sex poäng framför nykomlingen Fulham och har dessutom en stark form i bagaget. Burnley har gått obesegrade i deras fyra senaste ligamatcher. Vi tror mycket väl att Burnley kan ställa till problem för Tottenham med sitt låga försvarsspel. Gästerna spelar en fysisk fotboll som ofta leder till matcher med mycket närkamper och känslor. De ställs mot ett pressat Tottenham och kan mycket väl göra det till sin fördel. Domaren Kevin Friend brukar vara lite snål med utdelningen av kort, men spelet satt senaste gången han dömde Spurs.

Speltips.se ger tipset:

Tottenham över 0,5 kort hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/2 kl 09.38

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.