Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atletico har löst hörnspelet i deras tre senaste matcher.

  • Atletico Madrid snittar 5 hörnor/ligamatch den här säsongen.

  • Villareals motståndare har löst spelet i tre av deras fyra senaste ligamatcher.

  • Båda lagen har matchats tufft under den närmaste tiden. Men Atletico besitter en klart bredare trupp än hemmalaget Villareal.

  • Atletico skapade nio hörnor i deras senaste inbördes möte.

Svårslaget hemmalag

Unai Emery anslöt till den spanska klubben Villareal efter en tung period i England. Emery blev rejält kritiserad för sitt misslyckade arbete med att göra Arsenal till en toppklubb igen. Många syftade på att språkbarriären ställde till en hel del problem för tränaren, med en minimal engelska lyckades inte Emery få ut sina tankar och idéer på rätt sätt.

Det kan mycket väl vara en faktor, för sedan Emery anslöt till Villareal har det gått betydligt bättre för spanjoren och hans nya klubb. Villareal hittas på en stark sjätteplats i tabellen med 37 inspelade poäng. Hemmalaget har varit ruskigt svårslagna den här säsongen och står faktiskt på bara tre förluster efter 23 ligamatcher. Det är endast serieledaren och söndagens motståndare Atletico Madrid som förlorat färre matcher än Villareal i hela ligan. Senaste veckan har varit tuff för hemmalaget. Tre matcher på sju dagar tar både hårt fysiskt och psykiskt. Villareals motståndare har löst vårt hörnspel i tre av deras fyra senaste ligamatcher. Med ett tröttsprunget Villareal tror vi att Atleticos bredd kommer få utdelning under söndagen. Vi tror att gästerna är det bollförande laget som skapar de flesta chanserna!

Bred spelartrupp till sin fördel

Atletico Madrids magiska säsong har satt press på giganterna Real Madrid och Barcelona. Men det är fortfarande massvis med matcher kvar och det gäller för Atletico att inte hamna i någon formdipp. Real Madrid och Barcelona har växlat upp rejält på sistone vilket sätter en enorm press på Atletico Madrid. Den pressen kände laget möjligtvis av i senaste ligaförlusten mot Levante. Med två förluster i rad (ena i Champions League) gäller det för Simoene och hans gäng att hitta tillbaka till vinnarspåret snabbt igen.

Det är ingen lätt match som väntar under söndagen, en bortamatch mot ett svårslaget Villareal. Därmed väljer undertecknad att undvika 1X2-marknaden och istället rikta blickarna mot hörnorna. Både lagen har matchats tufft under den närmaste tiden, men Atletico har en betydligt bredare trupp till sin fördel. Kvaliteten i offensiven finns och vi tror att Atletico fortsätter skapa flertalet chanser i ligaspelet. Gästerna skapade hela tolv hörnor i deras senaste ligamatch mot Levante. De har löst över 3,5 hörnor i deras tre senaste matcher!

Speltips.se ger tipset:

Atletico över 3,5 hörnor hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/2 kl 13.19

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.