Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i de fyra senaste matcherna lagen emellan.

  • Om Bulgarien förlorar med exakt två mål får vi pengarna tillbaka.

  • Hemma mot Nordirland vann Italien endast med 2-0.

  • Bulgarien har inte förlorat med tre mål eller fler på tolv matcher.

  • Efter en usel första halvlek spelade Bulgarien upp sig de sista 45 mot Schweiz.

Bra facit mot Italien

Bulgarien fick en mardrömsstart på VM-kvalet. Efter knappt en kvart spelad hemma mot Schweiz var man i underläge med 3-0. Där och då var matchen död men Bulgarien spelade upp sig, fick in ett reduceringsmål och avslutade matchen med positivare tongångar. Trots allt en tung seger för Bulgarien som nog hade behövt plocka poäng mot Schweiz om man ska lyckas skrälla till sig en andraplats i gruppen. Nya tag på söndag när man ställs mot Italien på hemmaplan, här får Bulgarien såklart ses som stora underdogs men efter kallduschen senast kommer man vara på tårna direkt.

Det som talar för Bulgarien är att man har ett relativt bra facit mot Italien. Senast lagen ställdes mot varandra föll man endast med uddamålet och i matchen innan det fick man till och med sig ett oavgjort resultat. Ett Italien som inte imponerade allt för mycket i sin premiärmatch ska inte köra över Bulgarien. Här känns det snarare som vi får se en uddamålsseger. Bulgarien Asian +2 klickas till ett spelvärt odds!

Gjorde jobbet

Italien gjorde jobbet i sin premiärmatch när man besegrade Nordirland med 2-0. Två mål i den första halvleken räckte för Italienarna som i den andra halvleken mest spelade av matchen. Tre viktiga poäng för Italien som kommer slåss med Schweiz om förstaplatsen i gruppen. Till skillnad från många andra toppnationer brukar inte Italien ösa på i nittio minuter och för att köra över sina motståndare. Det talar för att söndagens match inte blir något målkalas till Italienarnas fördel. Tittar man på Italiens resultatrad har man många segrar men för det mesta är det inga överkörningar. I EM-kvalet hittar vi bland annat uddamålssegrar mot både Finland och Bosnien. Lag som får ses vara i samma klass som Bulgarien!

Vi klickar i Bulgarien Asian +2. Spelet sitter om Bulgarien vinner, spelar oavgjort eller förlorar med ett mål. Om Bulgarien förlorar med två mål får vi pengarna tillbaka och om förlusten blir större än så rättas spelet till förlust. Vi håller nere insatsen något och satsar två units!

Speltips.se ger tipset:

Bulgarien Asian +2 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.