Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i de tre senaste mötena lagen emellan.

  • Hemmalaget Slutsk har gjort åtta mål på de tre senaste matcherna.

  • Dinamo Brest gjorde förra säsongen 70 mål på 30 matcher. 

  • Slutsks senaste match slutade 3-1.

  • De regerande mästarna Brest är pressade att ta tre poäng efter poängtapp i premiären, offensiv att vänta!

Galen premiärmatch slutade med tre poäng

Hemmalaget Slutsk fick en flygande start på säsongen när man i premiäromgången besegrade Slavia Mozyr med 3-1. Publiken bjöds minst sagt på underhållning i matchen som innehöll sju gula kort, ett rött och fyra(!) straffar. När ligan rullar vidare på lördag väntar tufft motstånd i form av fjolårets mästare Dinamo Brest. Inför tillställningen är Slutsk, som i fjol slutade på en elfteplats stora underdogs. Det är däremot ett rätt formstarkt hemmalag som kommer till spel, 3-1-segern var lagets sjätte raka utan förlust.

Ny målrik match att vänta på lördag? Det ser onekligen ut så om man kollar på de senaste inbördes mötena mellan Slutsk och Dinamo Brest. De tre senaste matcherna lagen emellan har slutat 3-1, 1-3 och 4-0. Undertecknad tror måltrenden fortsätter och klickar i att det ska bli över 2.5 mål!

Missräkning från de regerande mästarna

De regerande mästarna Dinamo Brest var stora favoriter när man i sin premiär tog emot nyuppflyttade Smolevichi. Här skulle tre enkla poäng bärgas. Efter en mållös första halvlek var det dock gästerna Smolevichi som tog ledningen i början av andra halvleken. En riktigt kalldusch för Brest som däremot ganska snabbt lyckades kvittera till 1-1, vilket sedermera även blev slutresultatet. Ett poäng för Brest mot nyuppflyttade Smolevichi får ses som en rejäl missräkning.

Efter skrällförlusten är de regerande mästarna pressade att ta tre poäng på lördag. Det har man självklart stor chans att göra, men oddset som erbjuds lockar inte. Då känns överspelet mer givet! I fjol gjorde Dinamo Brest hela 70 (!) mål på 30 matcher – det är riktigt starka papper.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/3 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.