Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spanien löste spelet mot Grekland.

  • Georgien låg under i halvtid mot Sverige och förlorade också matchen.

  • Spanien måste vinna efter poängtappet senast och kommer rivstarta här.

  • Georgien saknar kvalitet, framförallt i backlinjen där inhemska spelare syns.

  • Spanien har mängder av spets.

Bra insats mot Sverige

Jag kan tycka att oddset här ligger en aning högt men jag tror att det är Georgiens insats mot Sverige och Spaniens insats mot Grekland som ligger färskt i minne hos oddssättarna. Jag var helt ärligt rejält besviken på hur Sverige spelade mot Georgien, men det som inte får glömmas är att trots det så gick Sverige segrande ur matchen och det visar framförallt på Georgiens kvaliteter, det är inte ett bra landslag och i en sån här typ av match så tror jag Spaniens skicklighet kommer att vara övermäktig för hemmalaget.

Mot Sverige låg man också under i halvtid, så oddset vi här väljer att förlita oss mot har löst sig i den absoluta närtiden. I Georgiens trupp finns det heller ingen spelare som sticker ut rent kvalitetsmässigt. Spanien borde precis som Sverige kunna hålla nollan i den här matchen. Defensivt så är två fjärdedelar av backlinjen inhämtad från den inhemska Georgiska ligan och det var på den kanten som Sverige också hade det lätt att ta sig förbi under onsdagens match.

Seger det enda som räknas

Det finns bara en sak på kartan här för Spanien och det är att vinna den här matchen, man har inte råd att ens ge Georgien en liten chans till att ta poäng utan man måste rivstarta för att avgöra matchen tidigt. Vilket jag tror man gör och det är också en av anledningarna till att jag gillar det här spelet så mycket, att Spanien troligtvis är irriterade efter den senaste matchen och att Georgien ärm de som blir offret för den ilskan i den här matchen.

Spanien ledde också i halvtid mot Grekland och faktumet att spelet hade gått in även i den matchen gör att jag tycker oddset känns värt att testa här. Sämre motstånd och ändå bra odds på att man ska klara något man också klarade mot bättre motstånd omgången före. Spets saknas heller inte i det spanska laget. Det är spelare som Alvaro Morata, Ferran Torres, Dani Olmo och Thiago Alcantara som ska hjälpa oss att lösa det här spelet och jag tror som sagt att lite av en kross kan vara att vänta här.

Speltips.se ger tipset:

Spanien leder i halvtid hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.