Stekhett derby på Wanda Metropolitano under lördagskvällen där Atletico Madrid tar emot Real Madrid. Båda lagen finns med i toppen av tabellen och det är en viktig match för bägge lagen, jag tror dock det blir så mycket mål här!

Match: Atletico Madrid – Real Madrid (La Liga) | Speltips: Under 2.5 mål | Odds: @1.85 | Units: 3/5 | Spelstopp: 21:00

Rygga till 1.85 hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Liten dipp i formkurvan

Atletico Madrid försöker hitta tillbaka till den fina formen som man inledde säsongen med då man vann mot Getafe (1-0), Leganes (1-0) och sen även Eibar (3-2). Efter de tre vinsterna så har det sett lite stelare ut för Simeones mannar, förlust med 2-0 mot Real Sociedad följdes upp med 2-2 mot Juventus i Champions League efter att man varit i underläge. Efter Champions League matchen tog man emot Celta Vigo på hemmaplan i en match som slutade mållöst och där tillställningen även var ganska chansfattig. Nu senast hittade man tillbaka till det vinnande spåret igen då man reste till Mallorca och vann med 2-0 efter mål av Diego Costa och Joao Felix.

Under lördagen väntar Real Madrid och det är ett intressant derby som väldigt många gånger slutar med ganska få mål. Underspelet har suttit i sex av de åtta senaste matcherna i La Liga. Atletico har dock hemmaplansfördelen här vilket gör att dem bör anses som aningen större favoriter men 1×2 marknaden känns oviss i den här matchen så underspelet är det jag väljer att lägga fokus på.

Försöker hitta rytmen i anfallsspelet.

“Los Blancos” försöker göra sitt bästa med att hålla sina ärkerivaler Barcelona borta från toppstriden och man har lyckats ganska bra med det. Real Madrid toppar La Liga efter sex spelade omgångar och är det ända laget tillsammans med Athletic Bilbao som ännu inte smakat på en förlust. Man har dock bara mött lag som generellt sett inte klassas som topplag förutom 1-0 segern över Sevilla i den förr förra omgången. Senast slog man Osasuna på hemmaplan med 2-0.

Nu väntar antagligen det tuffaste motståndet man stött på såhär långt och derbyn som utspelar sig på Wanda Metropolitano brukar bli matcher att minnas. Det är dessutom en extra het drabbning med tanke på att båda lagen är i toppen av tabellen och såhär tidigt på säsongen betyder en vinst i ett derby oerhört mycket. Jag tror som sagt att det kommer bli en relativt målsnål historia som utspelar sig under lördagskvällen. Jag ser framför mig ett Atletico som kommer vara fullt fokuserade i sitt defensiva arbete medan Real Madrid kommer försöka hitta en rytm i sitt anfallspel, något man fortfarande inte har nått upp till under inledningen.

Speltips: Under 2.5 mål

Jag väljer att spela på Under 2.5 mål i den här matchen. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i sex av de åtta senaste mötena lagen emellan i La Liga.

  • Spelet sitter i Atletico Madrids två senaste matcher i La Liga.

  • Spelet sitter i Real Madrids två senaste matcher i La Liga.

  • Det är ett viktigt derby som båda lagen vill vinna för att inte låta det andra laget sticka iväg i tabellen.

  • Jag ser framför mig att Atletico kommer vara fullt fokuserade på försvarsspelet och ett Real som kommer försöka luckra upp det utan någon större framgång. 1-0, 1-1 kanske?

Högst odds hittade jag 27/9 kl 12:00 hos Coolbet som ger 1.85. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.85 hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.