Kvällsmatchen under lördagens Premier League omgång spelas mellan hemmalaget Everton och gästande Manchester City. Ett möte som gästerna dominerat under de senaste mötena. Manchester City är storfavoriter med rätta och vi tror på seger, här klickas dock ett hörnspel!

Match: Everton – Manchester City (Premier League) | Speltips: Över 8 hörnor | Odds: @1.40 | Units: 3/5 | Spelstopp: 18:30

Rygga till 1.40 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Sämre formkurva

Everton kommer till mötet med Manchester City efter två raka förluster i ligaspelet. Den senaste förlusten slog hårt när man förlorade mot nykomlingen Sheffield United, dessutom hemma på Goodison Park. Nu har man läge att ta en riktig skräll här, trots att formen inte är något vidare. På förhand skall Everton inte ha jättestor möjlighet att ta poäng här, men det är ett betydligt bättre Everton än vad man visat på senaste. Kan Everton ta tillbaka en bättre form, eller skall man fortsatt vara av det svagare lagret. Everton kommer visserligen från en cupvinst mot ett annat Sheffield-lag, nämligen Wednesday. En viktig seger för självkänslan, trots att rotationen var där.

Manchester City som gäster på Goodison är inget att leka med. Efter förlusten mot Sheffield United senast, så kan man knappast säga att Everton är särskilt starka på hemmaplan heller. Dessvärre har man inte heller visat det i sina senaste matcher mot Manchester City, eftersom de två senaste mötena där har slutat med förlust. Manchester City är och har varit numret för stort för Everton under en längre tid och jag kan inte se Manchester City få stryk här, inte i dagsläget. Everton får försöka ta tillbaka vinnarspåret när man möter Burnley i nästa omgång.

Kross

Manchester City stod för säsongens kross, redan i omgång sex, när Watford kördes över med hela 8-0. En siffra som absolut inte är okej i Premier League och det lär Watford spelarna fått höra efter krossen. Manchester City fortsatte sin fina form i cupspelet i veckan när Preston besegrades med 3-0. När Manchester City roterar hela elvan till ett cupmöte kan det ibland vara så att spelare som Raheem Sterling får spela. Bredden är makalös och det är världsklass från målvakt till sista plats på avbytarbänken. Man har trots den fina formen tappat en del poäng i inledningen, poäng som kan vara sårbara i slutet av säsongen. Manchester City behöver slå Liverpool den här säsongen för att åter vara storfavoriter till titeln.

Manchester City är ett lag som spelar en fantastisk fotboll. Under Pep Guardiola har man blivit en helt ny makt och dominerar fotbollen i både i Europa och England allt som ofta. Ett anfallsspel som är bland de starkare i världsfotbollen. Starka yttrar, oavsett hur man väljer att ställa upp. Sterling, Mahrez, Bernardo Silva och skadade Sane är bara några av dessa alternativ. Manchester City kommer ha ett stort övertag i boll här och brukar skapa en mängder av hörnor. Därav klickar vi ett hörnspel i den här matchen, då jag inte tror att Everton kommer vara helt iskalla heller.

Speltips: Över 8 hörnor

Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester City snittar 8 hörnor/per match.

  • Everton snittar 6,3 hörnor/per match.

  • Spelet sitter i fem av Manchester Citys sex Premier League-matcher den här säsongen.

  • Spelet sitter i fyra av Evertons sex Premier League-matcher den här säsongen. De resterande två når sju och åtta hörnor.

  • Två lag som snittar massvis med hörnor. Offensivt spelande Manchester City och ett Everton som kan hota bra på hemmaplan under en bra dag!

Högst odds hittade jag 27/9 kl 10:00 hos Bet365 som ger 1.40. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.40 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.