Jag väljer att spela på Real Madrid över två mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid har inlett säsongen väldigt bra och är ett lag med gott självförtroende.

  • Real Madrid har gjort över två mål i fyra av deras åtta matcher.

  • Klasskillnaden mellan lagen är stor, Real Madrid är stora favoriter i detta mötet.

  • Real Madrid har gjort elva mål på deras tre senaste hemmamatcher.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Real Madrid att göra över 2 mål hos Bet 365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Stark inledning

Real Madrid har inlett denna säsongen på ett mycket imponerande sätt. De leder La liga efter sju spelade omgångar hemma i Spanien. Framförallt är det offensiven som varit imponerande under inledningen. Trots att Real Madrid ofta har släppt in mål bakåt har offensiven till slut löst segrarna ändå. De har flertalet gånger kört över sina motståndare denna säsongen. Det är något Sheriff Tiraspol får se upp för i detta mötet. I Real Madrids öppningsmatch av Champions League mötte de Inter. Det var en jämn match där stundtals Inter såg ut att vara laget närmst segern. Till slut var det dock Real Madrids tyngd som avgjorde matchen med ett mål i slutminuterna.

Debutanterna i Champions League Sheriff Tiraspol stod för en överraskande seger i första omgången. De vann på hemmaplan mot Shakhtar där Tiraspol absolut var det bättre laget i matchen. Hemma i Moldavien hittas Sheriff Tiraspol bara på en tredje plats i tabellen. Vilket de inte är nöjda med tanke på att Sheriff Tiraspol vunnit titeln tjugo gånger under 2000-talet. Sheriff Tiraspol åker dock till Madrid med två raka segrar i ligaspelet, där de senast vann med hela 7-0.

Stora favoriter

Det är svårt att hitta en match i Champions League där favoritskapet är större än i detta mötet. Real Madrid kliver in i matchen på Santiago Bernabeu som stora favoriter. Trots segern senast för Sheriff Tiraspol talar inte mycket för att man ens ska kunna störa Real Madrid. Klasskillnaden mellan lagen är för stor och detta är en match Real Madrid bara ska vinna. Spelet på hemmasegern står dock väldigt lågt därför tittar jag mot ett målspel.

Jag väljer att klicka i Real Madrid att göra över två mål i matchen. Real Madrid är alltid väldigt starka på hemmaplan. Real Madrid har gjort elva mål framåt i deras tre senaste matcher på hemma på Santiago Bernabeu. De har varit glödhetta i offensiven hela säsongen och Benzema på plan är det nästan alltid målgaranti. Real Madrid har dessutom gjort över två mål i fyra av deras åtta matcher denna säsongen. Spelet givet dessa förutsättningarna känns självklart, jag räknar med en stor Real Madrid seger i detta mötet!

fotboll, champions league
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Real Madrid - Sheriff Tiraspol
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.