Liverpool jagar sin sextonde raka vinst i Premier League när man under lördagen reser till Bramall Lane för att ta sig an Sheffield United. Hemmalaget har onekligen varit svajiga på senaste tiden, här blir Liverpool numret större. Bortasegern klickas!

Match: Sheffield United – Liverpool (Premier League) | Speltips: Liverpool -1,0 mål | Odds: @1.475 | Units: 3/5 | Spelstopp: 13:30

Rygga till 1.475 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Svajigt hemmalag

Den tidiga avsparkstiden i Premier League under lördagen bjuder på en högintressant drabbning när nykomlingarna Sheffield United ska försöka störa serieledarna. Det nyuppflyttade laget har helt klart presterat över förväntan såhär långt, även om det endast är sex omgångar spelade ligger man på en tiondeplats i ligan trots att man haft ett rätt tufft spelschema. Leicester, Chelsea och Everton är några motståndare man stött på under inledningen av den nya säsongen. Det tuffa spelschemat fortsätter när man får besök av titelkandidaten Liverpool, och för att inte nämna att man även har Arsenal att spela match mot inom de närmsta veckorna.

Sheffield United har visat upp en svajig form på senaste tiden. Efter att ha hämtat upp underläge för att kryssa 2-2 mot Chelsea på Stamford Bridge förlorade man hemma mot Southampton, för att slutligen besegra Everton på Goodison Park. Faktum är att Sheffield tagit fem av sina åtta poäng på bortaplan – enda gången man tagit poäng på hemmagräs var i andra matchen för säsongen mot Crystal Palace. Addera därtill att man blev utskickade ur engelska ligacupen häromdagen när man ställdes mot Sunderland från League One. Ännu en förlust på hemmaplan. Man ställde visserligen inte upp med bästa möjliga elva den kvällen, men i stort har laget stått för blandade prestationer på senaste och man kommer få enorma problem med att lyckas mäta sig med gästerna.

Femton raka vinster

Liverpool är fem poäng framför Manchester City inför den sjunde omgången. Eftersom serieledarna nu spelar match tidigare än de regerande mästarna har man ett ypperligt tillfälle att sätta press på dem. Det råder ingen större tvekan om att förutsättningarna talar för Liverpools del. Laget har nu vunnit femton raka matcher i Premier League och siktar nu på att bryta det nuvarande rekordet. Man kommer med högt självförtroende efter att ha vunnit mot Chelsea på bortaplan i senaste omgången, en tuff uppgift. Vinsten var kanske inte den mest övertygande man noterats för, men efter två fasta situationer och ett välutfört defensivt arbete kunde man hämta hem tre poäng till Liverpool.

Att laget inte har hemmaplansfördelen tillgänglig i helgen spelar heller ingen större roll, man har producerat sju mål på tre bortamatcher i ligan hittills samtidigt som man endast släppt in två, och ser vi till förra säsongen kan vi konstatera att man vann tretton av nitton möjliga matcher på bortagräs. Att ett svajigt, nyligen uppflyttat Sheffield United ska lyckas störa Liverpools imponerande vinstsvit är det alltså inte mycket som talar för. Liverpool dras heller inte med några tunga skadebekymmer utan kommer med en frisk trupp. Både Salah och Mané är i bra målform dessutom. Bortasegern klickas!

Speltips: Liverpool -1,0 mål

Jag väljer att spela på Liverpool -1,0 mål. Pengarna tillbaka om Liverpool vinner med exakt ett mål. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpool har vunnit 15 raka matcher i Premier League

  • Sheffield United har visat upp svajiga prestationer på senaste tiden

  • Sheffield United har tagit fem av sina åtta poäng på bortaplan, man har alltså inte imponerat något särskilt på hemmagräset

  • Liverpool vann tretton av sina nitton matcher på bortaplan förra säsongen

  • Både Mané och Salah är i god målform

Högst odds hittade jag 26/9 kl 20:00 hos Bet365 som ger 1.475. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Rygga till 1.475 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.