Tottenham och Southampton gör upp under lördagen. Ett möte som senast lagen möttes vanns utav bortalaget. Den gången stod man också som hemmalag i Southampton, något man inte gör under lördagen vilket innebär en betydligt svårare uppgift!

Match: Tottenham – Southampton (Premier League) | Speltips: Tottenham -1 asian handicap | Odds: @1.65 | Units: 3/5 | Spelstopp: 16:00

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Revanschlust

Det går inte att hitta alldeles för många positiva delar i Tottenham just nu. Man åkte ur mot Colchester i cupen, vilket var en stor besvikelse och en rejäl käftsmäll. Ett betydligt lägre rankat Colchester skrällde och vann efter straffar. Tottenham hade innan den matchen förlorat ligamötet mot Leicester och kryssat i Champions League mot Olympiakos. I Champions League mötet var det dessutom efter att ha haft ledningen med 2-0. Nu behöver Tottenham hitta en bättre nivå igen för att inte tappa alldeles för mycket mark i toppen för tidigt. Det skall tilläggas att alla dessa sämre prestationer kommer på bortaplan. Senaste hemmamatchen var mot Crystal Palace, där man vann med hela 4-0.

Revanschlusten är stor i Tottenham just nu. Tre matcher utan vinst och där också ett uttåg mot Colchester senast. En revanschlust kommer också mot Southampton, eftersom man blev besegrade senast man möttes. Även detta var på bortaplan, i en historik som för övrigt domineras av Tottenham när lagen mötts. Tottenham har vunnit sina tre senaste hemmamatcher mot Southampton, vilket är ett bra facit inför lördagens möte. Det är dags att växla upp för Tottenham och det är ett gyllene tillfälle hemma mot Southampton, som man skall slå alla dagar i veckan på förhand.

Fin inledning

Ett lag som inte åkte ut på grund av en skräll i cupspelet är Southampton. Man slog Portsmouth med 4-0 och tog sig säkert vidare till nästa omgång. Southampton har faktiskt gått mycket bra under inledningen av säsongen och samlat på sig två vinster och en oavgjord som är positivt efter sex omgångar. Vinsterna kommer visserligen mot lag som Brighton och Sheffield United, men det är ändå ett bra poängintag efter sex omgångar. Southampton som är tippade i botten den här säsongen ser ut att börja bra. När Tottenham väntar på bortaplan blir det dock betydligt tuffare. Här plockar man inga enkla poäng!

Southampton har som sagt tagit vinsterna mot sämre rankat lag. Men också kryssat mot ett skakigt Manchester United. Jag tror att Tottenham borta blir den tuffaste matchen hittills för Southampton, som i övrigt haft Liverpool på hemmaplan redan. Man har visserligen övertygat på bortaplan under inledningen, men här blir det något helt annat. Tottenham som motståndare, som dessutom behöver börja vinna matcher. Tuff uppgift för Southampton, som får ta nya tag!

Speltips: Tottenham -1 asian handicap

Tottenham -1 asian blir mitt drag i matchen. Pengarna tillbaka vid uddamålsseger för hemmalaget. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham har vunnit sina tre senaste hemmamatcher mot Southampton.

  • Tottenham vann sin senaste hemmamatch mot Crystal Palace med 4-0.

  • Revanschlusta i Tottenham efter uttåget ur cupen, samt förlusten mot Leicester.

  • Southampton förlorade mot Bournemouth i senaste ligamatchen, 1-3.

  • Southampton skall vara klasser sämre än Tottenham och bortaplanen hjälper inte direkt.

Högst odds hittade jag 27/9 kl 12:00 hos Bet365 som ger 1.65. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.