Match: APOEL Nicosia-Rosenborg (Champions League-kval) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,86 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bethard

Dags för returmötet mellan APOEL Nicosia och Rosenborg, och jag förväntar mig en lika öppen match som senast när Rosenborg tog en 2-1-seger hemma.

Inför första mötet skrev jag följande:

“Rosenborg är ganska stora favoriter men jag finner inget värde i oddsen på raka ettan, jag väljer att fokusera på överspelet istället. Här har vi två lag som ofta är inblandade i roliga målrika matcher och vi får hela 2,05 på över 2,5 mål, ett odds jag måste syna. APOEL kan absolut göra mål men Rosenborg ska på egen hand kunna göra minst 2-3 mål hemma om allt stämmer. Vi testar överspelet och hoppas på en rolig och underhållande match. Lycka till vid rygg!”

En rolig, underhållande och framför allt målrik match blev det till slut alltså när Rosenborg kunde vinna med 2-1. Jag följde matchen då jag hade den som sista match på kupongen och jag kan ärligt säga att jag aldrig ens var nervös, det var bud på minst två mål till åt bägge håll. Och här tror jag inte på något annat än en öppen och målrik match, en kamp in i det sista. APOEL fick in det viktiga bortamålet och nu finns det inga utrymmen för misstag, då chansen till avancemang finns för bägge lagen. Jag sticker ut hakan och säger att Rosenborg åker hem med en 3-2-seger i bagaget. Oddset på över 2,5 finns nu till oddset 1,86, jag klipper det!