Match: Dynamo Tbilisi-Dinamo Zagreb (Champions League-kval) | Speltips: Dinamo Tbilisi DNB | Odds: 2,20 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bethard

Dags för returmötet mellan Dynamo Tbilisi och Dinamo Zagreb, efter att Zagreb vunnit första matchen hemma med 2-0.

Jag höjer ett varningsfinger här, jag tycker bolagen har valt fel favorit. Zagreb är det bättre laget och de vann med 2-0 hemma, men på bortaplan är man ett klart sämre lag. Dynamo Tbilisi var inte heller ofarliga senast, laget hade flera fina lägen varav ett friläge. Här måste Tbilisi framåt för att vända på steken, två mål måste göras för att ha chans att gå vidare. Vid uddamålsförlust för Zagreb är man ändå vidare, vilket är bra för spelet.

Jag väljer att fokusera på ettan draw-no-bet, pengarna tillbaks vid oavgjort. 2,20 i odds, på tok för högt för ett starkt hemmalag som måste gå all-in och vända ett tvåmålsunderläge. Bortsett från förlusten senast hade Tbilisi tre vinster och en oavgjort på de fyra senaste matcherna. I de två senaste hemmamatcherna har man dessutom hållt nollan. Här tror jag man blir det spelförande laget och sett till förutsättningarna är det ett ritkigt fint värde på hemmalaget. Jag provar skrällen.