Match: Red Star Belgrad-Ludogorets (Champions League-kval) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,74 | Spelstopp: 20:30 | Spelbolag: Bethard

Efter 2-2 i första matchen är det dags för returmötet när Röda Stjärnan tar emot Ludogorets hemma på Red Star Stadium.

Röda Stjärnan besökte Ludogorets som underdogs men gav verkligen bulgarerna en match. Man var sånär att åka hem med tre blytunga poäng, men ett sent kvitteringsmål senare av hemmalaget är det nu en helt öppen historia. Inför den här matchen är det Ludogorets som måste kliva framåt från minut ett, då Röda Stjärnan fick med sig två mycket viktiga bortamål. Det kommer att öppna upp för en massa kontringar, och just kontringar har Röda Stjärnan visat sig vara riktigt vassa på. En klurig match som väntar för bulgarerna helt enkelt, att åka till Serbien och bara plocka tre poäng är mycket lättare sagt än gjort.

Att spela 1X2 på den här matchen är väldigt svårt, vad som istället intresserar mig är överspelet. Får vi en lika öppen och fartfylld match som första mötet är ganska mycket vunnet. För här är det faktiskt två riktigt bra offensiva och målglada lag som ställs mot varandra. Röda Stjärnan kommer från åtta raka matcher där det blivit minst tre mål, och Ludogorets senaste fem matcher har slutat med minst tre mål. Första mötet slutade dessutom 2-2, en tydlig indikation och förutsättningarna är goda! Jag skulle inte bli förvånad om vi fick se ännu en 2-2-match lagen emellan. Över 2,5 mål blir alltså mitt huvudspel, lycka till vid rygg!