Match: Achilles 29-De Graafschap (Jupiler League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,50 | Spelstopp: 20:00 | Spelbolag: 10BET

En liga jag fastnat för på sistone är den holländska andradivisionen, Jupiler League, en liga som bjuder på en HEL DEL mål. Har hittat en intressant match under fredagskvällen jag tror kan bli målrik, mötet mellan Achilles 29 och De Graafschaf.

Två av ligans målgladaste lag drabbar samman under fredagskvällen. Achilles 29 är ligans sämsta lag, man befinner sig på en 20:e plats i tabellen och man släpper in mål så det skriker om det. Det är dock inte ofta man brukar gå mållösa heller, offensiven ser i alla fall ut att fungera till viss del och det är en klar fördel för överspelet. På elva ligamatcher har det blivit en vinst, ett kryss och nio förluster, och i nio av dessa elva matcher har man gått över 2,5-spelet, 81,8% av matcherna har alltså bjudit på minst tre mål.

De Graafschap är något starkare än hemmalaget. Man befinner sig på en 16:e plats i tabellen med tre vinster, ett kryss och två förluster på säsongens elva inledande matcher. På dessa elva matcher har man gått över 2,5-linan i åtta matcher, vilket är 72,7% av matcherna.

Lagen har ställts mot varandra fyra gånger de senaste åren, ett möte har gått under 2,5-linan medan samtliga möten gått över 3,5-linan. Över 2,5-linan är en lina som kan lösas innan halvtid med tanke på hur det sett ut för lagen på sistone. Jag plockar överspelet som ser mycket stabilt ut, lycka till vid rygg!