Match: Las Palmas-Ath. Bilbao | (La Liga) | Speltips: Ath. Bilbao dnb | Odds: 2,00 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10Bet

Lite taskigt utbud idag då det är måndag men vi ska allt lyckas få fram några fina spel ändå.

 

Las Palmas inledde säsongen väldigt starkt och förvånade många när man plockade en hel del poäng. Det senaste har det gått desto sämre och man har endast tagit 2 segrar på de 10 senaste matcherna. Det främsta problemet grundar sig i att man spelar oavgjort lite för ofta och därför halkar man snabbt efter i tabellen. Man kommer senast från en 2-0 förlust borta mot Betis, man hade allt lite chanser men kunde inte förvalta dem alls.

Bortalaget Bilbao ligger fyra poäng före Las Palmas i tabellen och har på allvar börjat komma igång. Man har tagit poäng i de allra flesta matcherna under den senaste månaden och målskyttet har varit bra. Jag tror att ett formstarkt Bilbao ska ha bra chans till 3 poäng mot ett Las Palmas som börjat halta lite.

Det som oroar är att båda lagen relativt ofta spelar oavgjort och det känns som att det är troligt även ikväll. Därför spelar jag Bilbao dnb som innebär att vi får hela insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat. Spelet ger 2,00x pengarna hos Coolbet vilket jag tycker är klart godkänt.

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet