Match: Panathinaikos-AIK (Europa League-kval) | Speltips: AIK Över 0,5 | Odds: 1,86 | Spelstopp: 20:00 | Spelbolag: Bethard

Dags för tredje omgången i Europa League-kvalet när Panathinaikos tar emot AIK, en mycket intressant match för oss som följer svensk fotboll.

Bala Town och Europa FC blev aldrig några större problem för AIK som enkelt kunnat avancera till tredje omgången. Nu är det dock ett betydligt bättre lag som står för motståndet, nämligen grekiska Panathinaikos som hålls som stora favoriter av spelbolagen. Här gäller det för AIK att verkligen hålla tätt och försöka få in det oerhört viktiga bortamålet, vilket inte borde vara en omöjlighet om man ser till lagets form. AIK har vunnit fyra av de sex senaste matcherna, de två andra har slutat oavgjort. Senast krossade man lokalrivalerna Hammarby med hela 3-0 på bortaplan, snacka om viktigt resultat inför detta möte. Även Panathinaikos kommer till matchen med fin form, med endast två förluster på de tio senaste matcherna.

AIK har tidigare bevisat att man kan utmana de allra största hajarna, så här ska man absolut inte räkna bort stockholmarna. Det är dock inte den här matchen som måste vinnas, utan det är hemmamatchen som måste vinnas. Här gäller det att få med sig ett bra resultat och ett bortamål hade betytt så oerhört mycket. Att AIK lyckas näta i matchen ger hela 1,86 och det tycker jag är ett för högt odds som måste synas. Jag tror hårt på att gnaget krigar till sig ett mål. Lycka till vid rygg!