Match: Real Madrid-PSG (Champions Cup) | Speltips: 1x | Odds: 1,68 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: Bethard

En mycket intressant match att se fram emot för oss fotbollsfantaster när Real Madrid ställs mot PSG i en het match. För spanjorerna gäller det att förbereda sig inför supercupfinalen mot Sevilla den 9:e Augusti, och för fransmännens del handlar det om att bygga vidare på den fina start man fått med Unay Emery som ny tränare vid rodret.

PSG inledde Champions Cup med att krossa Inter med 3-1, en drömstart för Unay Emery som ersatte Laurent Blanc tidigare under sommaren. Emery har en tuff uppgift framför sig, att bygga upp detta PSG utan en viss Ibrahimovic kommer inte vara enkelt. Men visst finns det kvalité i truppen med spelare som di Maria, Cavani och Veratti. Tidigare under sommaren värvade man även Sevillas succéspelare Krychowiak, dock oklart om han kommer till spel. Emery har som de flesta vet gjort det riktigt bra ute i Europa med Sevilla tidigare och det kommer bli väldigt intressant att följa spanjorens nya projekt.

I Real-lägret handlar det mesta om att förbereda sig inför stundande supercup-final mot just Europa League-vinnarna Sevilla den 9:e Augusti. Ronaldo och Bale kommer inte till spel inatt vilket självklart är stora avbräck, men det är nu reserverna måste kliva fram och bevisa att de är att räkna med. Zidane har under presskonferensen bekräftat att Ramos, Modric och James inte kommer till spel inatt då de enbart haft en träning med övriga laget. Det blir av allt att döma ett tremanna-mittfält att förvänta sig bestående av Casemiro, Isco och Kovacic med Morata, Benzema och Vazquez som anfallstrio. I försvaret väntas Marcelo, Nacho, Varane och Carvajal att starta.

Här förväntar jag mig en vidöppen och väldigt rolig match, och jag går för det mesta på känsla, då statistik och dylikt inte brukar spela en större roll under dessa typer av matcher. Jag förstår att bolagen håller PSG som favoriter i och med Real Madrids avbräck men som sagt, det är nu spelare som Isco, Kovacic och Jesé måste kliva fram och visa att de är att räkna med under kommande säsong. Här handlar det om att pricka formen och motivationen inför supercup-finalen vilket kan bli avgörande. Jag väljer att syna dubbelchansen, 1X, som ger 1,68. PSG kommer inte kriga för ett ledningsmål direkt om matchen står lika vid 70-75:e minuten. Inte alltid man får ett så fint odds på en Real-gardering och jag synar! Lycka till vid rygg.

Notera att matchen spelas inatt 01:30 svensk tid.