Match: Ludogorets-PSG (Champions League) | Speltips: PSG Ö5,5 hörnor | Odds: 1,83 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Måstematch för PSG ur många olika perspektiv. Tre poäng är ett måste för att inte hamna i en svår situation när det kommer till avancemang, en förstaplats är så mycket gynnsammare än en andraplats. Sen gäller det även att studsa tillbaka efter fiaskot senast, 2-0-förlust mot Toulouse och stundtals utspelade. Poängtapp här och jag är säker på att röster kommer höjas mot tränaren Emery.

Låt oss vara ärliga, Ludogorets har ingen realistisk chans att avancera och PSG ska bara ta tre säkra poäng. Men sådant finns inte inom fotbollen. En sak är säker och det är att fransmännen kommer dominera större delar av matchen, vilket kommer leda till en och annan hörna. Och skulle man åka på ett tidigt mål i baken, något jag ser som fullt möjligt sett till hur dåligt spelet såg ut mot Toulouse, är det full fart framåt som gäller. Då är det bara att räkna in hörnspelet, kanske redan i halvtid. Hur som helst, underläge eller ej, hörnorna kommer att trilla in. Var så säkra.

PSG spelar mycket på kanterna där man ofta matar in bollar på Cavani. Angel di Maria och Lucas på varsin kant, två herrar som inte allt för sällan brukar avlossa bössan. Hemmalaget kommer att försvara sig större delar av matchen och försöka göra det svårt för PSG. Många rensningar att vänta som kommer resultera i hörnor. Det enda hotet mot detta spel skulle vara en tidig 3-0-ledning för fransmännen, men så lätt kommer bulgarerna inte att vika sig.

Jag synar PSG över 5,5 hörnor till fina 1,83, lycka till vid rygg!