Match: Monchengladbach-Barcelona (Champions League) | Speltips: Barcelona -1 asian| Odds: 1,85 | Spelstopp: 20:44 | Spelbolag: CherryCasino

Dagens andra speltips blir även det på Champions League och matchen Monchengladbach-Barcelona där jag tror att bortalaget ska vara ett par klasser bättre. Man mosade senast ner Celtic i gruppspelet med 7-0 och även om det inte kanske blir några liknande siffror här så tror jag man plockar en relativt lätt seger här.

Att Monchengladbach är ett duktigt lag råder det väl knappast några tvivel om och att man är det har man bevisat i inledningen av ligan när man plockat in en hel del poäng. Däremot så är det skillnad på att möta Barcelona jämfört med Bremen, Ingolstadt, Leizipeg och de andra lagen man möter, borträknat Dortmund och Bayern då givetvis. När man i första omgången av CL gruppspelet fick möta Manchester City så blev det seger med 4-0 för engelsmännen och man var totalt chanslösa.

Om Barcelona går in med fullt krut i matchen så ska man relativt enkelt klara av att ta en seger och förhoppningsvis vinna med fler mål än ett. Mot slutet har man öst in mål, dock har man ju inte mött de allra starkaste motstånden men en målskillnad på 18-2 under de senaste 4 matcherna säger väl sitt. I spanjorernas första match i gruppspelet så fick Celtic smaka på Barcelonas konstnärer i en match som slutade 7-0.

Jag spelar Barcelona -1 asian till 1,85x pengarna som innebär att vid vinst med ett mål för Barcelona så får vi pengarna tillbaka, vid seger med fler mål än ett så blir det vinst på spelet. Jag tror Barcelona löser detta utan problem och tycker faktiskt att oddset är lite i överkant, men jag kan ha fel.