Match: Rostov-PSV (Champions League) | Speltips: 1X | Odds: 1,57 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

En jobbig bortamatch som väntar för holländska PSV Eindhoven när man gästar ryska Rostov. Det finns enkla bortamatcher inom fotbollen, sen finns det även svåra. Och så finns det bortamatcher i Ryssland.

Rostov har inlett säsongen ganska svajigt, laget ligger på en femteplats i ligan och man har fyra segrar, en oavgjord och tre förluster efter åtta spelade omgångar. I bortamatcherna har det blivit tre förluster av tre möjliga. Hemma då? Fyra segrar och en oavgjord på fem matcher. Efter tre jobbiga bortamatcher, förlust i samtliga, tog man till slut en efterlängtad seger senast i ligan när man slog Lokomotiv Moskva hemma. Vi kan lugnt konstatera att styrkan ligger i hemmaspelet för detta Rostov, som absolut inte kommer sälja sig billigt när holländska PSV kommer på besök.

Båda lagen förlorade i första omgången, helt väntat då man ställdes mot Bayern Munchen samt Atletico Madrid som utan större problem kommer att avancera från gruppen. Här blir det en mindre fight om vem som kniper tredjeplatsen för att spela i Europa League. Hemma förlorar Rostov inte många matcher och jag skulle säga att man har goda möjligheter att ta poäng här. Att inom Europasammanhang resa till Ryssland för att spela en bortamatch, ja det har många topplag dåliga minnen av. Fråga Barcelona som fick en ordentlig läxa i Kazan för ett par år sedan, för att nämna ett exempel.

Oddset må vara tråkigt, men som dubbelvirke är 1X-dubbelchansen till 1,57 ett riktigt fint spel. Den sitter rätt enkelt, det är jag övertygad om. Lycka till vid rygg!